Connect with us

Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Ο Μανδραϊκός “ξέρανε” την Ελευσίνα στον ημιτελικό της “μοναξιάς” και φουλάρει για πρώτη “κούπα”…

Published

on

Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση και την απουσία φίλων των δύο συλλόγων καθώς ο Δήμος Ελευσίνας (ΠΑΚΠΠΑ) «φρόντισε»  να ενημερώσει νωρίς …μερικές ώρες πριν… για την απαγόρευση κόσμου στις κερκίδες του Σταδίου, ο Μανδραϊκός  «σφράγισε» το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης της ΕΠΣΔΑ  όταν επικράτησε του Πανελευσινιακού με 2-1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με Ζαρίκο στο 41’ (1-0) . Στην επανάληψη η ομάδα του Άκη Τζουμερκιώτη βρήκε την ισοφάριση στο 50’ με τον Πασαλίδη και πήρε  την νίκη στο 93’ με κεφαλιά του Παντίδου (1-2), εξασφαλίζοντας το  εισιτήριο που την οδήγησε στον τελικό του κυπέλλου, με τους ποδοσφαιριστές να πανηγυρίζουν στο τερέν την επιτυχία και την δυνατότητα στον σύλλογο να διεκδικήσει την  πρώτη “κούπα” στην χρονιά .

Διαιτητής ήταν  ο Λάμπρου.

Πανελευσινιακός: Μυρτά, Καλομενίδης, Μαλιαράκης, Ουράι(62′ Αράπι), Καψής, Νικολόπουλος(85′ Ευαγγελάτος), Σκέντζος, Τσιόκρης, Ζαρίκος, Τσιάβος(80′ Πατιστής), Νικολάου(62′ Παϊκόπουλος).

Μανδραϊκός: Μαβίδης, Φυσαράκης(59′ Φραγκόπουλος), Λογοθέτης Α., Λαμπρίδης, Παντίδος, Καλικαντής, Γιουκαρής, Λελούδας(70′ Shtishi),Πασαλίδης, Κακοσίμος(87′ Πετσίτης), Hallvaxhiu.