Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Ο Μανδραϊκός 4-0 στο Πανόραμα τον Εθνικό αγκαλιάζοντας τον τίτλο

Published

on

Μια απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής μακριά…. από την κατάκτηση του τίτλου βρίσκεται ο Μανδραϊκός μετά και την νίκη του εκτός έδρας επί του Εθνικού Πανοράματος με 4-0. Η ομάδα του Άκη Τζουμερκιώτη περιμένει την απόφαση της ΕΠΣΔΑ σχετικά με την υπόθεση των επεισοδίων στον αγώνα με τον Απόλλων Ποντίων για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος . Να σημειωθεί ότι η ομάδα της Μάνδρας κλείνει την φετινή σεζόν αγωνιζόμενη στην έδρα της με αντίπαλο τον Ηρακλή Ελευσίνας και έχει ακόμη μια υποχρέωση την επόμενη αγωνιστική  με αντίπαλο τον Πυρρίχιο εκτός έδρας. .

Στο 20’ ο Λελούδας άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με τον Λαμπρίδη στο 40’ να σκοράρει για το 0-2, ο Πετσίτη στο 44’ πραγματοποίησε  το 0-3 και στο 87’ ο νεαρός Γιάννης  Πασαλίδης που έκανε την παρθενική του εμφάνιση με τον σύλλογο να διαμορφώνει το τελικό 0-4

Διαιτητής ήταν ο Χρέλιας.

Εθνικός Πανοράματος: Ασβεστάς, Αθανασίου, Λαμπρινόπουλος, Αλεξίου(46′ Μανωλόπουλος), Μαχαίρας, Ζαρκαδάκης, Μανουσάκης(66′ Καζάκος), Βαρυθμιάδης(78′ Σταμάτης), Τσουραμάνης, Βασίλης(66′ Σιδηρόπουλος), Ξεκάρφωτος(66′ Νιάρος).

Μανδραϊκός: Παλιγγίνης, Φυσαράκης, Παροτσίδης, Λαμπρίδης(46′ Κόρμαλης), Λογοθέτης Φ., Καλικαντής(46′ Βλαχόπουλος), Βούκα, Πετσίτης(61′ Γεωργιάδης), Shtishi(76′ Πασαλίδης), Λελούδας(61′ Χαλκίδης), Γκαβζίδης.