Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ο Μανώλης Χαρόπουλος αναλαμβάνει προπονητής στην ΑΕ Περάματος

Published

on

Λίγες ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ έκλεισε το θέμα του προπονητή της ομάδας για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2023 – 2024 και ο “εκλεκτός” είναι ο νεαρός, αλλά πολλά υποσχόμενος, Μανώλης Χαρόπουλος!
Ο Μανώλης Χαρόπουλος μετά από μία σύντομη αλλά ειλικρινή συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον Πρόεδρο της νέας Διοίκησης της Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ κ. Βαγγέλη Σαλαπατάρα και το Γενικό Γραμματέα κ. Θανάση Ρουσάλη, συμφώνησε κι ανέλαβε ήδη καθήκοντα με σκοπό να βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου της ομάδας, δηλαδή την άνοδο στην Α΄ κατηγορία Πειραιά!
Ο νεαρός κόουτς με πλούσιο όμως βιογραφικό, αρέσκεται να δουλεύει και να αναδεικνύει νεαρούς αθλητές, γεγονός που τον έφερε κοντά στην ΕΝΩΣΗ, αφού σκοπός του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι η δημιουργία μιας ομάδας νεανικής, η οποία να έχει λαμπρό μέλλον!
Ο κόουτς Χαρόπουλος ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες του Πειραιά. Έχει αγωνιστεί ακόμη στο ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ (Δ΄ Εθνική) και στον ΟΡΦΕΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γ΄ Εθνική). Ως προπονητής έχει εργαστεί στις ομάδες του Ικονίου, του Πυθαγόρα Περάματος και του Ολυμπιακού Περάματος, ενώ έχει αναλάβει και τις ακαδημίες του Αργοναύτη, της Δραπετσώνας, της Χαραυγής, του Πήγασου και της Νίκης Ρέντη. Ακόμη, έχει αναλάβει με επιτυχία την Κ/18 της Προοδευτικής και τις ομάδες Κ/16 του Ιωνικού, του Απόλλωνα Σμύρνης και της Προοδευτικής…
Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι φίλοι της ιστορικής «Ένωσης» καλωσορίζουν τον προπονητή Μανώλη Χαρόπουλο και του εύχονται «καλή επιτυχία» στο έργο του!
Πηγή – Εφ.Κοινωνική