Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ο Μαρινάκης “καθαρίζει” για τις υποδομές του Πειραιά

Ευχαριστήρια επιστολή Μπρατσόλη

Published

on

Με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ της 20.9.2012, η Διοίκηση απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ κ. ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, για την έγκριση του να καλύψει το κόστος λειτουργίας των υποδομών όλων των πρωταθλημάτων 2012-2013 όλων των πειραϊκών σωματείων, ως και των Μικτών ομάδων της Ε.Π.Σ.Π.

Η επιστολή είναι η κάτωθι:

 

«ΠΡΟΣ ΤΟΝ

κ. ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

ΠΡΟΕΔΡΟ

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,

Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, εκ μέρους του παμπειραϊκού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, σας ευχαριστεί θερμά για την στήριξη απο την πλευρά σας και απο τον μεγάλο λαοφιλή σύλλογο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της περιοχής, με τη χορηγία για τις διοργανώσεις των ποδοσφαιρικών υποδομών.

Η ανακοίνωση στην εκδήλωση της Ένωσης μας στις 17.9.2012 απο τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ και συνεργάτη σας κ. ΓΙΑΝΝΗ ΒΡΕΝΤΖΟ της συγκεκριμένης ενέργειας σας, καθώς και της διάθεσης για μια ακόμη φορά του γηπέδου Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ, για την διεξαγωγή του Τελικού αγώνα Κυπέλλου Ερασιτεχνών της Ένωσης μας την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, καταδεικνύουν το συνεχές, ειλικρινές, ανιδιοτελές και έμπρακτο ενδιαφέρον σας για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Πειραιά και τις υποδομές του και για τη στήριξη των ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών σωματείων της περιοχής μας, σε ιδιαίτερα δύσκολους οικονομικά και κοινωνικά καιρούς για την πατρίδα και τους πολίτες της.

Σας ευχαριστούμε και πάλι για την ουσιαστική στήριξη του ποδοσφαίρου της περιοχής.

Για το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ                                                             ΚΩΝ.ΒΡΑΚΑΣ»

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply