Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου Βετεράνων σήμερα στη Νεάπολη – Πανελευσινιακός -Ηρακλής Νίκαιας

Published

on

Όλοι οι δρόμοι τυ Πειραιά οδηγούν την Δευτέρα 6 Ιουνίου και ώρα 18.30 στο γήπεδο της  Νεάπολης , όπου θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά μεταξύ των ομάδων των παλαιμάχων Πανελευσινιακού και Ηρακλή Νίκαιας

Η διοίκηση της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά προσκαλεί όλους τους φιλάθλους να δώσουν το παρών  στηρίζοντας με την παρουσία τους  την προσπάθεια της διοίκησης και των βετεράνων ποδοσφαιριστών .

Η είσοδος είναι ελεύθερη .

Μετά από κλήρωση  που έγινε διαιτητής του τελικού θα είναι ο Θεόδωρος Πουλόπουλος μια βοηθούς τους Γιώργο Περδικούρη και Βαγγέλη Θεολογίτη .

Τέταρτος διαιτητής  θα είναι ο Νίκος Μαυρομιχάλης και αναπληρωματικός βοηθός ο Φραγκίσκος Τριανταφυλλίδης .

Παρατηρητές αγώνα οι κ. Γιώργος Μαλούχος, Κωνσταντίνος Κωστάκης και Νίκος Παρασκευάκος .

Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Νίκος Δροσινό.

Ιατρός αγώνα η κυρία Λουΐζα Κοσμίδου.

*Η Χορευτική ομάδα της Ένωσης Κρητών Κορυδαλλού- Νίκαιας – Ρέντη « Ο Άγιος Ανδρέας Κρήτης » με τον πρόεδρο τους κο Γιώργο Καμινογιαννάκη θα ομορφύνουν την εκδήλωση χορεύοντας λεβέντικούς Κρητικούς Χορούς .

*Πριν από τον τελικό και ώρα 17.00 οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν άλλο αγώνα δυο Μικτών ομάδων της Ένωσης βετεράνων ποδοσφαιριστών που θα απαρτίζονται από παίκτες των ομάδων μελών της Ένωσης που έχουν κάνει καριέρα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τον δεύτερο αυτό αγώνα θα διαιτητεύσει ο Λουκάς Ζάχαρης με βοηθούς τους Δημήτρη Μπεσίρη και Νίκο Βιτσέντζο.