Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας 3-0 τον Ολυμπιακό Λιοσίων

Published

on

Ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοση του στο δεύτερο μέρος ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας επικράτησε με 3-0 επί του Ολυμπιακού Λιοσίων και παρ΄’εμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ετσι έφτασε τους 17 βαθμούς παραμένοντας αήττητος, ενώ οι ερυθρόλευκοι πάλεψαν και άντεξαν σχεδόν μια ώρα, αλλά τελικά ηττήγθηκαν και έμειναν στους 8 βαθμούς.

Στο 30′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Σαπαλίδης δεν μπόρεσε να ευστοχήσει. Στο 60′ ο Ζέλο έκανε το 1-0, με τον Κωνσταντινίδη  στο 70′ να κάνει το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 85’ο Σάμιος.  Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Βασιλάκου στο 80′ με 2η κίτρινη κάρτα.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μιχελής, Σμυρνάκης, Έσλερ (80′ Γαντζούλας), Κουτσογκίλας Ε., Μαραγκουδάκης, Σάμιος, Ζέλο (75′ Κωτσοβός), Κωνσταντινιδης (80′ Κουτσογκίλας Π.), Σαπαλίδης, Ραχίμ (80′ Βουτυράς), Θεοδώρου (70′ Κακός).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Ανδρεοσόπουλος, Σουλοβάρι, Λαμπρόπουλος, Μιχαηλίδης, Βασιλάκος, Μπριστογιάννης, Χριστόπουλος (80′ Λευκαδίτης), Γανωτής, Τουρτούλι, Νικολάου (55′ Τίγκας), Ζέρβας (66′ Μπιλικαΐδης).