Connect with us

Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Ο Μιχάλης Κάτσικας νέος προπονητής στο Κορωπί

Published

on

Ο Μιχάλης Κάτσικας είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟ Κορωπίου, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας.

Το δελτίο Τύπου…

ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ!
Στο πρόσωπο του Μιχάλη Κάτσικα βρήκε η ομάδα μας τον αντικαταστάτη του Αντώνη Οικονόμου.
Ο πολύπειρος και καταξιωμένος προπονητής είναι κάτοχος UEFA B, και έρχεται με τις καλύτερες συστάσεις για να ωθήσει την ομάδα μας προς την επίτευξη των στόχων της.
Ο κ. Κάτσικας ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1989 από τον Α.Ο Βουλιαγμένης(Α’Ε.Π.Σ.Α) για να μεταπηδήσει τρία χρόνια αργότερα στον Γ.Σ Άρη Βούλας(Α’Ε.Π.Σ.Α) όπου θα μείνει για μια ακόμη τριετία. Το 1995-1998 θα επιστρέψει και πάλι στην Βουλιαγμένη για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να την ανακτήσει στην Α’Ε.Π.Σ.Α.
Κάποιες από τις υπόλοιπες ομάδες που έχει εργαστεί με απόλυτη επιτυχία είναι ο Α.Σ Σουρμένων καθώς και ο Α.Ο Κυανούς Αστήρ Βάρης με τον οποίο μάλιστα κατέκτησε το double την σεζόν 2019-2020 και ανέβασε την ομάδα στην Γ’ Εθνική.
Κατά την χρονική περίοδο 2003-2019 υπήρξε ενωσιακος προπονητής της Ε.Π.Σ Αθηνών όπου κατέκτησε τόσο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα (2005-2006) όσο και διακρίσεις 2ης & 3ης θέσης πανελλαδικά τις σεζόν 2006-2007 & 2009-2010.
Τελευταίος σταθμός μέχρι και σήμερα ήταν ο Π.Α.Ο Καματερού(Β’ Ε.Π.Σ.Α).
Καλωσορίζουμε τον κύριο Κάτσικα στην οικογένεια του Π.Α.Ο ΚΟΡΩΠΙ – 1903 ,και του ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες!
* Στην φωτογραφία φαίνονται ο πρόεδρος του σωματείου κ. Λέκκας Σωτήρης μαζί με τον νέο τεχνικό κ. Κάτσικα Μιχάλη.
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ