Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ο Μιχάλης Κάτσικας νέος προπονητής στον ΠΑΟ Καματερού

Published

on

Την πρόσληψη του Μιχάλη Κάτσικα στη θέση του προπονητή της ομάδας ανακοίνωσε ο ΠΑΟ Καματερού.

Το δελτίο τύπου…

Π.Α.Ο. Καματερού και Μιχάλης Κάτσικας, έδωσαν τα χέρια και ξεκινούν μια συνεργασία πνοής, με κοινό στόχο την ανασυγκρότηση της ομάδας, αλλά και των Ακαδημιών της, σε νέες βάσεις και την επάνοδο της ομάδας των Δυτικών Προαστείων στην Α΄ κατηγορία.

Ο καταξιωμένος και έμπειρος τεχνικός θα καθίσει για 2η φορά στο πάγκο της ομάδας, μετά τα επιτυχημένα και μεγάλα περάσματά του, από Βουλιαγμένη, Άρη Βούλας, Σούρμενα, Αστέρα Βάρης, αλλά και της Μικτής Νέων της Ε.Π.Σ.Α.

 

Η εμπειρία, η γνώση, η προσωπικότητα και η μεθοδικότητα του Μιχάλη Κάτσικα, έκαναν τους ιθύνοντες του Καματερού, να κάνουν μια ομολογουμένως υπέρβαση και να τον εντάξουν στο αγωνιστικό project που από κοινού συμφώνησαν και περιλαμβάνει ομαδική δουλειά πάνω σε επαγγελματικά πρότυπα και παραγωγή άρτιων ποδοσφαιριστών υψηλών προδιαγραφών, συνδυασμένη με όμορφο και συνάμα απαιτητικό ποδόσφαιρο.

 

Η παρουσίαση του νέου τεχνικού και του σχεδιασμού της νέας χρονιάς στους ποδοσφαιριστές, θα γίνει τη Παρασκευή 3/6, στο γήπεδο Καματερού, αμέσως μετά τη τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας ( φιλικός αγώνας με τη Κ17 του Ιωνικού, 5.45 μ.μ.).

 

ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

 

Θα ακολουθήσει στο γήπεδο στις 7.15 μ.μ. η γιορτή λήξης των ακαδημιών του συλλόγου, με καλεσμένες τις Κ11 και Κ13 του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, οι οποίες θα αγωνισθούν με τις αντίστοιχες του Π.Α.Ο. Καματερού, παιγνίδια και δρώμενα από όλα τα ηλικιακά τμήματα, απονομή βραβεύσεων και διπλωμάτων και κλείσιμο με κεράσματα,

 

Το κλείσιμο της ημέρας για την α’ ομάδα θα γίνει στις 9.00 μ.μ. στο CAFE ROUTE, όπου η διοίκηση θα δεξιωθεί τους ποδοσφαιριστές και τη τεχνική ηγεσία (παλιά και νέα), μέσα σε μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα με κουβέντα και κεράσματα.

 

Το Δ.Σ. του Π.Α.Ο. Καματερού αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον Γιάννη Μητρούση- αποχωρεί για οικογενειακούς λόγους- για το άκρως θετικό αγωνιστικό αποτύπωμα και την εικόνα που αφήνει στην ομάδα το τελευταίο 5μηνο, μέσα από μια δημιουργική, ενωτική και ευγενική παρουσία και του εύχεται κάθε επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας του.

 

Καλωσορίζει τον Μιχάλη Κάτσικα στην οικογένεια του Καματερού, με ευχές για υγεία, δύναμη και επιτυχίες. Ευχές να γίνεις Μιχάλη…μέρος της ιστορίας της μεγάλης ομάδας μας.