Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο Μπίνας «έκλεψε» το τρίποντο από την Αγία Ελεούσα

Published

on

Μετά από 91 λεπτά αγώνα, η Αγία Ελεούσα έδειχνε έτοιμη να φύγει με το πολύτιμο διπλό από το Μπραχάμι, όμως ο διαιτητής Καλανζής κατελόγισε ένα πέναλτι που αμφισβητήθηκε αρκετά και ο Μπίνας έδωσε έναν πολύτιμο πόντο στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου. Έτσι, το τελικό 1-1 διατήρησε το +8 της ενδέκατης ΑΠΕ (24 βαθμοί) από την 13η Θύελλα (16 βαθμοί). Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού, μία ακόμα μέτρια προς κακή διαιτησία του ρέφερι Καλανζή, ο οποίος με τις αποφάσεις του μετέφερε αρκετό εκνευρισμό στους παίκτες των δύο ομάδων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, πραγματοποιήθηκε ένα συναρπαστικό δεύτερο μισό. Αρχικά, ο Βατίστας άνοιξε το σκορ στο 49′ με κοντινή κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Κλωνάρη και κακό υπολογισμό του Καταχανάκη. Ένα λεπτό αργότερα, ο Τσολάκογλου αποβάλλεται σωστά με δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα. Στο 60′ οι γηπεδούχοι φτάνουν κοντά στην ισοφάριση, αλλά το σουτ του Ταχιράι σταμάτησε στο δοκάρι. Μπαίνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι ‘ασπρόμαυροι’ ζήτησαν πέναλτι στο 84′ σε πτώση του Μαραγκουδάκη και στο 87′ ήταν η σειρά των ‘κυανόλευκων’ να φωνάξουν για πέναλτι στον Σαρλά. Στις δύο περιπτώσεις το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά, όμως στο 92′ ο Μαραγκουδάκης ανατράπηκε από τον Καζάλα και Μπίνας σφράγισε το τελικό 1-1 εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών.

Διαιτητές: Καλανζής Τ., Σαμοΐλης Δ., Κουτσογιάννος Ν.

Θύελλα (Δημήτρης Μαντούκας): Καταχανάκης, Μαραγκουδάκης, Ζαχαρίου (57′ Ζαμπαράς), Ρέτσος, Γεωργόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Ελευθεριάδης Γ. (57′ Κόντος), Ταχιράι, Φαρμάκης (78′ Φιαμέγκος), Μπίνας, Ελευθεριάδης Κ.

ΑΠΕ (Κώστας Μιχάλης): Ζούκας, Ζαχαριουδάκης (81′ Καργιώτης), Καζάλας, Τσολάκογλου, Γιολδάσης, Βατίστας, Κακαβάς, Κλωνάρης, Τρίμπος (67′ Σαρλάς), Πολυκρέτης, Λαναράς (61′ Μιχελής).