Connect with us

stoplekto

Ο Μπαμπάτσικος εκτέλεσε τον «πρώην»!

Published

on

Επιστροφή στις νίκες για την Καισαριανή που επιβλήθηκε 2-0 του Βοτανικού στο «Νήαρ Ηστ» έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πάνο Μπαμπάτσικο. Ο 26χρονος επιθετικός σημείωσε δύο τέρματα στο 4’ και το 10’ με σουτ εντός περιοχής, ενώ στο 20’ είδε τον Σούρα να αποκρούει το πέναλτι του Κετσέ. Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του Αντώνη Βουτυρά στο γόνατο (κάκωση), με τον παίκτη να αποχωρεί στο 35’ υποβασταζόμενος. Στη βαθμολογία, η ομάδα του Αυγέρη Πάσχου έφτασε τους 19 πόντους στη τέταρτη θέση (μαζί με τη Νέα Ιωνία) και απέχει μόλις δύο πόντους από τον δεύτερο Άγιο Δημήτριο. Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Αργύρη Παπακώστα (επέστρεψε για πρώτη φορά ως αντίπαλος) παρέμεινε προτελευταίο αριθμώντας έξι βαθμούς, καθώς δεν μπόρεσε να πιάσει τα στάνταρ απόδοσης κόντρα στην Αθηναΐδα και να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μητράκος Α., Νικολάου Χ., Γενναίος Ν.

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ (Αυγέρης Πάσχος): Καλαμαράς, Κετσές, Ντούνης, Αϊβάζης, Καρναβιάς, Βουτυράς (35’ λ.τρ. Τζήμας), Τρυφέρης, Δημητριάδης, Λάιος (55’ Μπεκατώρος), Μπαμπάτσικος (73’ Γώγος), Μερμήγγης.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ (Αργύρης Παπακώστας): Σούρας, Αντωνάκης (46’ Πάσιος), Παναγόπουλος, Ζαχαράκης Χρ., Ζαχαράκης Ι., Σταμούλης, Πανταζόγλου (68’ Μητκάκης), Καπλάνης, Αρβανιτάκης, Τσέγας, Θεοδωρέλλος (46’ Κολοκυθάς).