Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ο Νάσος Αλαΐσκας προπονητής στον Αμπελακιακό

Published

on

Στο πρόσωπο του Νάσου Αλαΐσκα βρήκε ο Αμπελακιακός τον νέο προπονητή  της ομάδας. Ο αντικαταστάτης του Χρήστου Τάση στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας δεν είναι άγνωστος στον σύλλογο αφού  έχει εργαστεί και παλαιότερα  σαν συνεργάτης του Τάκη Αγγελάκη, ενώ πέρυσι ήταν στο τεχνικό επιτελείο του γειτονικού Αίαντα Σαλαμίνας.

Από τον σύλλογο εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση :

«Με ιδιαίτερη χαρά, το ΔΣ πριν λίγη ώρα οριστικοποίησε την συνεργασία της ομάδας μας με τον κόουτς Νάσο Αλαΐσκα ως προπονητή της αντρικής ομάδας.

Η προσφορά του Νάσου τα τελευταία χρόνια στην Σύλλογο είναι μεγάλη, σαν βοηθός του κυρίου Αγγελάκη στο Α’ τοπικό κατακτώντας τον τίτλο αλλά και στην Γ’ΕΘΝΙΚΗ έχοντας ένα πάρα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο.

Επίσης μην ξεχνάμε ότι υπήρξε ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών την προηγούμενη χρονιά στην επιτυχία του συντοπίτη Αίαντα Σαλαμίνας.

Πιστεύουμε πολύ στην δουλειά του αλλά και στο έργο που μπορεί να προσφέρει μέσα από αυτή στο ποδοσφαιρικό μέλλον των νεαρών παικτών της ομάδας σε συνεργασία πάντα με τον έμπειρο κορμό παικτών που διαθέτουμε ήδη.

Εμείς προσπαθούμε όλα αυτά τα χρόνια να αναδείξουμε το ποδόσφαιρο της Σαλαμίνας με οποιοδήποτε τρόπο,και όταν λέμε ποδόσφαιρο δεν εννοούμε μόνο τους ποδοσφαιριστές.

Το νησί μας έχει ανάγκη για επιτυχίες οι οποίες θα συνοδεύονται από όσο δυνατόν περισσότερους Σαλαμίνιους.

Τα καλύτερα τώρα ξεκινούν………..

Vamos AMPELAKIAKARA»