Connect with us

MAGAZINE

Ο νέος Μπολντ είναι 7 ετών! Κάνει τα 100 μέτρα σε 13,48”

Published

on

Στα βήματα του διάσημου Γιουσέιν Μπολτ, του γρηγορότερου ανθρώπου στον κόσμο, βρίσκεται ο μικρός Ρούντολφ Ίνγκραμ, με μόλις 1,5 δευτερόλεπτο πίσω από τον παγκόσμιο πρωταθλητή και ολυμπιονίκη. Η διαφορά είναι πως ο Ίγκραμ είναι μόλις 7 ετών.

Σε ένα νέο βίντεο που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του αγοριού από την Φλόριντα την Κυριακή, ο μικρός δείχνει να έχει βελτιώσει το χρόνο του σε αγώνα 100 μέτρων, από τα 14,59 δευτερόλεπτα που είχε κάνει τον περασμένο Αύγουστο.

Το πρόσφατο βίντεο δείχνει πως μπορεί να διανύσει την ίδια απόσταση σε 13,48 δευτερόλεπτα και τα 60 μέτρα σε μόλις 8,69 δευτερόλεπτα.

Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ Μπολτ κατέγραψε την ταχύτερη ταχύτητα του ανθρώπου κατά την διάρκεια του σπριντ με 9,58 δευτερόλεπτα στο Βερολίνο το 2009. Μάλιστα έτρεξε με ταχύτητα 44,72 χλμ/ώρα όταν κάλυψε την απόσταση από τα 60 στα 80 μέτρα μέσα σε 1,61 δευτερόλεπτα.

Δεν είναι γνωστό με ποια ταχύτητα έτρεχε ο Ίνγκραμ στο ταρτάρ, αλλά σίγουρα ξεπέρασε τους συνομηλίκους του.

Φωτογραφήθηκε με ένα σοβαρό βλέμμα στο πρόσωπό του, καθώς έπαιρνε την θέση τους για τον αγώνα.

Ο πατέρας του – που διαχειρίζεται τον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – ανάρτησε στο Instagram σχετικά με την απίστευτη βελτίωσή του: «Είμαι περήφανος που λέω ότι ο γιος μου είναι ίσως ο πιο γρήγορος 7χρονος του κόσμου. Χαίρομαι που απέδωσαν όλες αυτές οι ώρες προπόνησης».

Το μικρό αγόρι έχει μάλιστα νικήσει ακόμη και ενήλικες που τόλμησαν να τον προκαλέσουν και μοιράστηκε τις στιγμές που τους άφησε να τρώνε την σκόνη του, στον λογαριασμό του Instagram, το οποίο ακολουθούν περίπου 300.000 οπαδοί.

Παρά το γεγονός πως είναι influencer και μοντέλο ειδών γυμναστηρίου, ο Ίνγκραμ έχει δείξει ότι είναι καλός και στα μαθήματα. «Εργαστείτε σκληρά τόσο στην τάξη όσο και στο γήπεδο» έγραψε σε μία ανάρτηση στο Instagram τον Φεβρουάριο με φωτογραφία των βαθμών του, όπου στα περισσότερα μαθήματα έχει πάρει Α.

Ο Ίνγκραμ έγινε διάσημος τον περασμένο Αύγουστο όταν έδειξε την ταχύτητά του σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου.

Ο πατέρας του είναι προπονητής Αμερικανικού ποδοσφαίρου. Αλλά ο Ρόυντολφ Ίνγκραμ ο μεγαλύτερος (γνωστός ως προπονητής Κουλ), λέει ότι μόνο η σκληρή δουλειά ευθύνεται για το πού έχει φτάσει σήμερα.

Ο μικρός Ίνγκραμ, που έχει απίστευτους κοιλιακούς από την ηλικία των 5 ετών, έχει ακόμα έναν μικρότερο αδερφό. Αλλά σε ηλικία μόλις 4 ετών, δεν είναι ακόμη σε θέση να τον ανταγωνιστεί.

Μάλιστα, ο μικρός αδερφός του έχει πάρει το παρατσούκλι κύριος Λάθος Δρόμος, γιατί έτρεξε με την μπάλα προς την λάθος κατεύθυνση, αλλά κατάφερε να γυρίσει και να σκοράρει τελικά στο παιχνίδι, τον περασμένο Οκτώβριο

Πηγή: frikaro.com

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply