Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ο Νίκος Σκαρμούτσος προπονητής στο Κερατσίνι

Published

on

Ο Νίκος Σκαρμούτσος θα είναι ο νέος προπονητής του Κερατσινίου για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μετά το «ναυάγιο» με τον Μαργαρίτη Χατζηαλέξη, οι «ροσονέρι» επικοινώνησαν με τον ταλαντούχο τεχνικό και σύντομα ήρθε η συμφωνία. Πρόκειται για έναν νέο προπονητή διπλωματούχο Uefa A-B, που πέρσι δούλεψε για το περισσότερο διάστημα της σεζόν στον ΑΟ Καστέλλας, ενώ έχει ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα στον ΑΟΝ Αργυρούπολης, τόσο στην ανδρική ομάδα, όσο και στα τμήματα υποδομής, ενώ έχει περάσει και από το Παλαιό Φάληρο.

Η 16χρονη πλούσια και γνωστή ποδοσφαιρική του  καριέρα του με επαγγελματικές ομάδες(Μαρκό, Απόλλων Αθηνών, Παναχαϊκή, Καλλιθέα, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο Αθηνών, Άρη, Παναιτωλικό, Φωστήρα, Κόρινθο, Νέα Ιωνία, ΠΑΟΚ Γλυφάδας), αποδεικνύει ότι διαθέτει αρκετή εμπειρία και ότι μπορεί μετά από αυτό το μεγάλο άλμα στην προπονητική του καριέρα να οδηγήσει το Κερατσίνι και πάλι σε επιτυχίες. Βοηθός του Σκαρμούτσου θα είναι ο Νίκος Καφέτσης.

Μετά την πρόσληψή του ο Μηνάς Χατζηαντωνίου σε επικοινωνία που είχε με τη στήλη μας είπε: « Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε το Νίκο Σκαρμούτσο στην ομάδα. Είναι ένας εξελίξιμος προπονητής που με την πολύ μεγάλη εμπειρία που κουβαλάει από την ποδοσφαιρική του καριέρα θα μας βοηθήσει πολύ».