Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Ο Ντάριο Τζούτι στον Βύζαντα

Published

on

Σε μια ακόμη μεταγραφή προχώρησε η διοίκηση του Βύζαντα.

Με συντονισμένες ενέργειες του προέδρου Λ. Νικολάου αλλά και του γενικού αρχηγού Μ. Πανταζή, οι κιτρινόμαυροι απέκτησαν τον 25χρονο Ντάριο Τζούτι.
Πρόκειται για μεσοεπιθετικό ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί με επιτυχία στον Ασπρόπυργο, στον Αία Παραλίας, στο Χαιδάρι, στον Θρασύβουλο αλλά και σε άλλες ομάδες της ευρύτερης περιοχής της Δυτ. Αττικής.
Ο 25χρονος μέσος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του Βύζαντα και παρουσία του προέδρου συμφώνησε σε όλα και προστέθηκε στο ρόστερ της ομάδας του Βύζαντα.

*Εν τω μεταξύ κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του Βύζαντα η εκτύπωση των οποίων είναι προσφορά της εταιρείας “Φούρνος Μάριος» .
Τα εισιτήρια τιμώνται 50 και 100 ευρώ και ήδη σύσσωμο το 15μελές Δ.Σ. του Βύζαντα έκανε την αρχή με τον κάθε διοικητικό παράγοντα να στέλνει το δικό του μήνυμα στον κόσμο αγοράζοντας από ένα εισιτήριο διαρκείας.
“Ελπίζουμε πως ο κόσμος θα ανταποκριθεί και παρά την δύσκολη εποχή που όλοι βιώνουμε, θα στηρίξει την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε σαν διοίκηση” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Νικολάου, παρουσιάζοντας τα εισιτήρια διαρκείας.