Connect with us

stoplekto

Ο… νόμος της Νέας Ιωνίας εκτροχίασε την «Μπάρτσα»!

Published

on

Αποφασιστικό βήμα για την επάνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ έκανε η Νέα Ιωνία που επικράτησε 1-0 του Αγίου Δημητρίου στο Δημοτικό Στάδιο της προσφυγικής πόλης. Μπροστά σε, περίπου, 800 φίλους η ομάδα του Αλέκου Σιδερά πήρε το μεγάλο ντέρμπι του πρώτου ομίλου και έφτασε τους 42 βαθμούς στη δεύτερη θέση, πλησιάζοντας παράλληλα την Αθηναΐδα στο -2 έπειτα από τη «νίκη» (3-0 στα χαρτιά) της πρωτοπόρου ενάντια στη Χρυσούπολη. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η «Μπάρτσα» φαίνεται ότι χάνει το… τραίνο, καθώς παρέμεινε στους 35 πόντους μετά από 10 αγωνιστικές και έπεσε τέταρτη ύστερα από την επικράτηση των τρίτων, πλέον, Βριλησσίων επί της Ειρήνης (2-1).

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε μόλις στο 3’ χάρη στον Γεωργόπουλο, ο οποίος από κοντά πλάσαρε τον Ρούσσο αξιοποιώντας το κλέψιμο και την ασίστ του Πρισιμιτζή. Στο υπόλοιπα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, οι ομάδες είχαν από μια σημαντική φάση, ενώ στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, απώλεσαν ευκαιρίες, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διαφυλάξουν το «μηδέν» στην εστία του Καρούσου, φτάνοντας έτσι τα έξι διαδοχικά τρίποντα στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αντωνίου Κ., Φωτόπουλος Α., Δεληθοδωρής Κ.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Αλέκος Σιδεράς): Καρούσος, Κοντής, Παπαδόπουλος, Χρούσης, Παπακουνάδης, Βιδισίτα, Τζήμας (64′ Κουτσιούμπας), Βογατσάς Κ., Πρισιμιτζής, Γεωργόπουλος (77′ Τριάντης), Πανταγιάς (90′ Χαραλαμπίδης).

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Αντώνης Καρπούζας): Ρούσσος, Χρυσοχόου, Πανταζής (46′ Τζωρτζάτος), Καραμπίνης, Ανδρεαδάκης, Βαμβακερής, Κοκλίδης, Σταύρου (46′ Γεωργούσης), Ανδριανόπουλος (74′ Ψαρράς), Διονυσόπουλος, Αβίντογλου.