Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Ο… νόμος του Τσέλα!

Εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του ο άσος των «Ερυθρόλευκων»!

Published

on

Από την αρχή της σεζόν εκπλήσσει με τις επιδόσεις στον τομέα του σκοραρίσματος ωστόσο χθες κυριολεκτικά το…. παράκανε. Η αναφορά μας γίνεται στον επιθετικό του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου, Τέλη Τσέλα που πέτυχε τέσσερα τέρματα οδηγώντας την ομάδα του σε θριαμβευτική επικράτηση απέναντι στην Λαυρεωτική (4-1).  Ο… σόουμαν της ΕΠΣΑΝΑ μετά από ένα στείρο α’ μέρος, πήρε ‘μπρος στην επανάληψη και με ένα εκπληκτικό κρεσέντο “τελείωσε” τους νεοφώτιστους σε διάστημα 20’ (60′, 68′, 71′, 80′). Με αυτό το… καρέ τερμάτων, ο επιθετικός του Ολυμπιακού έφτασε τα 15 γκολ στο πρωτάθλημα σε 13 (!) αγώνες, επίδοση που ξεπερνά κάθε προσδοκία. Για τους φιλοξενούμενους είχε μειώσει σε 3-1 στο 75’ ο Δρούγκας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αθανασόπουλος στο 55’ είχε δοκάρι για τους «ερυθρόλευκους», ενώ 2’ αργότερα ήταν η σειρά του Τζώρα να σημαδέψει το δοκάρι του Χανδρινού.

Διαιτητής ήταν ο  Χριστοδούλου που είχε για άξιους συμπαραστάτες τους Γιαλούρη και Τσιαλογιάννη

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαγγίνας): Χανδρινός, Μεταλληνός, Τσιούμας, Κολώνης, Μπερμπάντης, Ράλλης (78′ Νικολάου), Τζέλα, Μηλιώτης (57′ Σταυρόπουλος), Τσουμάνης (65′ Φύλης), Αθανασόπουλος, Σουσούνης

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Τσιαούσης): Λάμπρος, Χουσεϊν, Δρογγίτης (71′ Δρούγκας), Παπαγεωργίου, Παπακωσταντίνου, Πάνου, Μακρής, Τζώρας, Ιατρού (65′ Μιχαηλίδης), Παπαδόπουλος, Γκαβέρας (82′ Χασιώτης).

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply