Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο νόμος των… Λιοσίων

Published

on

Ο Ολυμπιακός Νέων Λιοσίων ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ και νίκησε τελικά την Αγία Παρασκευή με 2-1. Οι «ερυθρόλευκοι» στο 29’ βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά είχαν τα ψυχικά αποθέματα να πετύχουν δύο τέρματα και να πάρουν το τρίποντο. Με τη νίκη του αυτή ο Ολυμπιακός έπιασε στη δεύτερη θέση την σημερινή του αντίπαλο. Η «Σάντα» άνοιξε το σκορ στο 31’ με πλασέ του Τσομπανάκου, μετά από ολέθριο λάθος του Φραγκόπουλου. Στο 81’ ο διαιτητής Μπαϊρακτάρης είδε πέναλτι σε μαρκάρισμα στου Δρόση στον Καραχάλιο και ο Γκαβζίδης το εκτέλεσε εύστοχα γράφοντας το 1-1. Στο 89’ ο Κωτούλιας έκανε σέντρα και ο Μουκίδης με πλασέ έγραψε το τελικό 2-1.
Ελέγχεται για τη φάση του 81’ ο διαιτητής Μπαϊρακτάρης (Χριστοδούλου, και Κουτσόγιαννος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ: Αδαμόπουλος, Κωτούλιας, Φραγκόπουλος, Παπαδόπουλος, Κουντούρης (65’ Μουκίδης), Καραμπίνης, Καπλάνης (69’ Αθανασόπουλος), Πατέλης (75’ Τεννές), Καραχάλιος (92’ Γεωργόπουλος), Γκαβζίδης, Σπίνος.
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τυκταπανίδης, Χατζίου, Παναγόπουλος, Δρόσης (90’ Καραδήμας), Βελέντζας, Σκούρας, Λαζόπουλος (60’ Παπαευθυμίου), Μαυρομματάκης (58’ λ.τ. Μπαλατσούρας), Κοβάνης, Τσομπανάκος, Ντιντίφας (75’ Μιχαλόπουλος).