Connect with us

stoplekto

Ο Ν. Μικρούλης επέστρεψε στην ΑΕ Περάματος

Published

on

Μία ακόμη μεταγραφή ανακοίνωσε η ιστορική ομάδα της ΑΕ Περάματος . Ο λόγος, για τον 23χρονο αμυντικό Νίκο Μικρούλη, ο οποίος μετά από απουσία δύο χρόνων επιστρέφει ξανά στο «σπίτι» του. Ο έμπειρος αμυντικός που την περσινή χρονιά αγωνίζονταν με τον Αίαντα Σαλαμίνας, ήρθε σε συμφωνία με τους ιθύνοντες της ομάδας του Περάματος, όπου θα συνεχίσει πλέον την καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Α.Ε. Περάματος:

 « Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ» ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Μικρούλη. Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός, την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Αίαντα Σαλαμίνας, ενώ έχει φορέσει την φανέλα και του Α.Ο. Μοσχάτου. Η μεταγραφή του αποτελούσε διακαή πόθο τόσο της Διοίκησης, όσο και του προπονητή της ομάδας κ. Τέλη Μελά και είναι σίγουρο πως θα βοηθήσει τις προσπάθειες της ομάδας με το πάθος του και τις ικανότητές του».

Ο Νίκος Μικρούλης αμέσως μετά την συμφωνία δήλωσε: «Αποτελεί ξεχωριστή τιμή και χαρά για κάθε ποδοσφαιριστή, πολύ δε περισσότερο για μένα, να φορά τη φανέλα της ιστορικής «ΕΝΩΣΗΣ». Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και με την σειρά μου να διαβεβαιώσω πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων μας».