Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο Ολυμπιακός Λιοσίων 2-0 τον Αγιο Θωμά

Published

on

Αν και ζορίστηκε για περίπου ένα ημίχρονο, ο Ολυμπιακός Λιοσίων νίκησε τον Αγιο Θωμά με 2-0 βελτιώνοντας τη θέση του στη βαθμολογία.

Εφτασε έτσι τους 23 βαθμούς και είναι στην 6η θέση μαζί με τον ΑΟ Περιστερίου, ενώ ο Αγιος Θωμάς έμεινε χωρίς νίκη και με 2 βαθμούς είναι στην τελευταία θέση,

Οι φιλοξενούμενοι στο 18′ διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι πάνω στον Λόμπε Νβάνε, αλλά ο διαιτητής είπε όχι. Το σκορ άνοιξε στο 43′ όταν ο Λευκαδίτης με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 54′ ο Ρώιμπας με ωραία σέντρα βρήκε τον Κούστα που με πλασέ πάνω στην κίνηση έκανε το 2-0. Από εκέι και μετά οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και έχασαν πολλές ευκαιρίες, αλλά πότε η ατυχία και πότε ο εξαιρετικός Καυκιάς δεν τους επέτρεψαν να πετύχουν άλλο γκολ. Στο 79′ το κοντινό σουτ του Κούστα σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το μακρινό σουτ του Λουβερδή στο 90+4.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Ανδρεοσόπουλος, Ρώιμπας (88′ Μωυσιάδης), Ζλερβας, Μανουσάκης (57′ Νίκολλι), Βασιλάκος, Κλουβάτος, Λευκαδίτης (75′ Λουβερδής), Γανωτής, Κούστας, Τσάτσα (88′ Κουμπάρος), Καλκανάκος (75′ Λαμπρόπουλος).

ΑΓΙΟς ΘΩΜΑΣ: Καυκιάς, Νικάκης, Παπαζαφειρόπουλος,  Χαντζής, Ξενάκης (77′ Δεληγιώργος), Ζαρκαδούλας, Κατηρτζιγιάννογλου, Μάκο (55′ Τετώρος), Λόμπε Νβάνε, Κολοβός, Πετράκος (75′ Καρατζαλής).