Connect with us

stoplekto

Ο Ολυμπιακός Περάματος απαντά στον Βαγγέλη Κώτο

Published

on

Ολυμπιακός Περάματος

Από το Δ.Σ ΤΟΥ Ολυμπιακού Περάματος λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση – απάντηση στον προπονητή του Άρη Αμφιάλης Βαγγέλη Κώττο

Μετά από την ανακοίνωση που είδαμε από τον προπονητή του Άρη Αμφιάλης κύριο Βαγγέλη  Κώττο όπως και μερικοί άλλοι που δημοσιεύουν διάφορα ανάρμοστα και ψεύδη  θεωρούμε ότι ο κύριος Κώττος  έχει κάνει λάθος .

Βέβαια να το υπενθυμίσουμε ότι και πέρυσι που ήταν προπονητής στον Ποσειδώνα ακριβώς τα ίδια έλεγε με όποια ομάδα κι αν έπαιζε όταν δεν είχε ένα καλό αποτέλεσμα .Ας πάμε στο σήμερα .Θεωρεί ότι αδικήθηκε Μπορεί να μας πει πόσες φάσεις κάναμε αν θυμόμαστε καλά από το πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο ημίχρονο ουσιαστικά δύο στημένες φάσεις δύο γκολ.

Ο Ολυμπιακός Περάματος είχε την υπεροχή σε όλη την αγωνιστική περίοδο εάν ο προπονητής  θεωρεί ότι αδικήθηκε από το συγκεκριμένο διαιτητή λυπούμαστε. Ο άνθρωπος έπαιξε 50- 50 χωρίς να μεροληπτήσει και χωρίς να δημιουργηθεί κανένα θέμα .

Αν αυτό που λέει του επιθετικού το φάουλ  στον αμυνόμενο δεν ήταν φάουλ δυστυχώς βρισκόμασταν σε άλλο γήπεδο Αν μιλάει για πέναλτι είμαι σίγουρος ότι ήταν πέναλτι όμως ποδοσφαιριστής που δεν ανατρέπεται δεν πέφτει δεν μπορεί να δώσει κανένας διαιτητής πέναλτι σε έναν όρθιο ποδοσφαιριστή . όσον αφορά  για το φάουλ  που δόθηκε και δεν ήταν το φάουλ  ήτανε 20 μέτρα  μακριά από την μεγάλη περιοχή.

Δεν ευθύνεται ο διαιτητής  εάν ο τερματοφύλακας σας ήταν σε λάθος στάση και δέχτηκε το γκολ . Αυτά τα λίγα .Καλό είναι κυρίως να ασχολούμαστε με  την ομάδα μας ,Σεβόμαστε σίγουρα την ιστορία του Άρη Αμφιάλης όπως σεβόμαστε και την κάθε ομάδα ξεχωριστά .

Δεν ξέρουμε το αύριο αλλά ξέρουμε το σήμερα κάνουμε την προσπάθεια μας και καλό είναι να μη σπιλώνουν την προσπάθεια του κάθε σωματείου που καταβάλλουν την οικονομική τους αλλά και την ψυχική τους δύναμη να την καταθέτεις στον αγωνιστικό χώρο μετά Τιμής το ΔΣ του Ολυμπιακού Περάματος .

Και κάτι άλλο ως υστερόγραφο. Μη  βλέπουμε φαντάσματα . Το ποδόσφαιρο είναι απλό ενώνει δε χωρίζει . Είμαστε  αντίπαλοι  για 90 λεπτά .Τίποτα άλλο ο καλύτερος ας είναι πρωταθλητής εμείς τουλάχιστον το έχουμε αποδείξει έμπρακτα