Connect with us

stoplekto

Ο Ολυμπιακός Περάματος καταγγέλλει

Published

on

Σοβαρές είναι οι καταγγελίες που κάνει μέσω της στήλης ο προπονητής του Ολυμπιακού Περάματος Γιώργος Τριανταφύλλου για τον αγώνα με τον ΑΟ Ζέας . Συγκεκριμένα με επιστολή του αναφέρει:

«Από το ξεκίνημα του αγώνα ήταν άνθρωποι της Ζέας στον χώρο ανάμεσα στα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο και  έβριζαν συνεχώς τον δεύτερο βοηθό διαιτητή που ήταν από εκείνη την πλευρά και τον διαιτητή Στεριώτη , απειλώντας τον ταυτόχρονα. Σε κάποια απόφαση  του διαιτητή στο πρώτο ημίχρονο ακόμα, 4-5 ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων έβριζαν τον διαιτητή βλασφημώντας μάλιστα κ τον έσπρωχναν, χωρίς να δεχθούν ούτε κίτρινη κάρτα!!!!!
Στο ημίχρονο κάποιος κύριος με μπουφάν ΑΟ Ζεας μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών και βγήκε από εκεί όταν ξεκίνησε ξανά το παιχνίδι. Διαιτητής και  δεύτερος βοηθός σε ολόκληρο το δεύτερο 45′ εκτός από τις δυο κόκκινες εις βάρος μας, ήταν προκλητικά λάθος στα σφυρίγματα κ τις υποδείξεις τους….Χαρακτηριστικά δεν  έδωσε ούτε πλάγιο υπέρ μας σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Επίσης, ο παρατηρητής του αγώνα, του οποίου το όνομα μου διαφεύγει, ήταν συνεχώς υπέρ της ΖΕΑΣ και  εξέφραζε αυτήν την άποψη του, αν δεν κάνω λάθος, δεν είναι αυτή η δουλειά του. Στο τέλος του αγώνα, όταν πήγα να παραλάβω την ταυτότητα μου, είπα στον διαιτητή ότι “εμείς δεν μιλάμε σε όλο το παιχνίδι, αυτοί σε βρίζουν από την αρχή κ εσύ δεν έκανες τίποτα” μου απάντησε. .” Κ τι να κάνω? “»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply