Connect with us

5ος Όμιλος

Ο Πέτρος Μίχος νέος προπονητής στον Πανελευσινιακό

Published

on

Στον Πανελευσινιακό το ζήτημα που ”έκαιγε” μετά την Γενική Συνέλευση ήταν εκείνο του προπονητή καθώς η συγκεκριμένη θέση παρέμενε ακέφαλη. Οι Χρήστος Γιαλιάς και Νίκος Παπαδάκης πραγματοποίησαν συνεχόμενα ραντεβού και στόχος τους ήταν να βρεθεί το πρόσωπο εκείνο το οποίο θα διέθετε την απαιτούμενη εμπειρία που χρειάζεται η κατηγορία. Οι δυο χρηματοδότες παίρνοντας από κοινού την απόφαση σε συνεννόηση με το υπόλοιπο Δ.Σ. αποφάσισαν να προσλάβουν στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου τον Πέτρο Μίχο.

Ο έμπειρος προπονητής έδωσε τα χέρια με την διοίκηση των σταχυοφόρων και από την Τετάρτη 3 Ιουλίου σηκώνει μανίκια για να δημιουργήσει το νέο Πανελευσινιακό ο οποίος θα διεκδικήσει την επιστροφή στην Football League.

Ο Μίχος διαθέτει αρκετη εμπειρία από την κατηγορία και αυτό το αποδεικνύει το πλούσιο βιογραφικό καθώς κατά το παρελθόν έχει εργαστεί σε Καλλιθέα, Παναιγιάλειο, Αθηναϊκό, Νίκη Βόλου, ΠΑΣ Γιάννινα, Αιολικό Μυτιλήνης, Ολυμπιακό Λιοσίων, Α.Ο. Αστέρα Μαγούλας , ΠΑΟ Ρουφ, Φωκικό, ενώ έχει πανηγυρίσει δυο ανόδους τη σεζόν 1996-1997 στο πρωτάθλημα της Football League 2 με το Παναιτωλικό και τη χρονιά 2009-2010 στη Δ’ Εθνική με τον ΠΑΟ Ρουφ. Την περσινή σεζόν ο εμπειρος προπονητής δούλεψε στον Ολυμπιακο Λαυριου.

Αναλυτικά, ανακοίνωση των σταχυοφόρων:

H διοίκηση του Πανελευσινιακού Α.Ο. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι επόμενος προπονητής της ομάδας μας θα είναι ο κύριος Πέτρος Μίχος. Με τον 55χρονο τεχνικό υπάρχει ταύτιση απόψεων σχετικά με το πλάνο και τη φιλοσοφία που θα ακολουθήσει ο σύλλογος την επόμενη αγωνιστική χρονιά”.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply