Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ο Πήγασος Αγ Διονυσίου συγχαίρει

Published

on

Η Διοίκηση του Α.Π.Σ. ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ χαιρετίζει τον προβιβασμό των πρωταθλητών του 1ου και 2ου Ομίλου ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ και ΑΙΑΝΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ αντίστοιχα στην Γ’ Εθνική κατηγορία, συγχαίρει θερμά τις ομάδες για την εκπληκτική τους επίδοση στο φετινό πρωτάθλημα και τούς εύχεται καλή επιτυχία στην Γ’ Εθνική και πάντα νίκες.
Συγχαίρει επίσης θερμά τον δευτεραθλητή του 2ου Ομίλου Α.Ο. ΚΑΡΑΒΑ, για την εξαιρετική του εμφάνιση και απόδοση στο φετινό πρωτάθλημα, αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και συνέπειας επί σειρά ετών όλων των παραγόντων της ομάδας, Διοίκησης, Τεχνικής Ηγεσίας και αθλητών. Στη δύσκολη και πρωτόγνωρη συγκυρία που βιώσαμε όλοι φέτος, ο Α.Ο. ΚΑΡΑΒΑΣ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Για τους λόγους αυτούς τον στηρίζουμε ηθικά και τασσόμαστε υπέρ του προβιβασμού του στην Γ’ Εθνική, ως δίκαιο και ευκταίο.
Τέλος, προς τον σκοπό της δίκαιης αντιμετώπισης όλων των ομάδων, ανεξαρτήτως κατηγορίας, στο πλαίσιο των παρουσών πρωτοφανών συνθηκών, τασσόμαστε αναφανδόν υπέρ της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών και προτρέπουμε την Ε.Π.Σ.Π. να λάβει σοβαρά υπόψη της την θεση μας αυτή, η οποία, άλλωστε, συμπίπτει με την θέση της συντριπτικής πλειοψηφίας των ομάδων. Σε κάθε περίπτωση, όποια και αν είναι η απόφαση της Ε.Π.Σ.Π., η Διοίκηση του Α.Π.Σ. ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ δηλώνει ρητώς ότι θα την στηρίξει, όπως πάντα. Πειραιάς, 6 Μαΐου 2020 Για την Διοίκηση του Α.Π.Σ. ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ Ο Πρόεδρος Παύλος Καπνίσης