Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ο Παναγιώτης Μουρούτης νέος Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών στον ΑΟ Ιλίου

Published

on

Την πρόσληψη του Παναγιώτη Μουρούτη στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή Ακαδημιών, αλλά και προπονητή στην Κ17 του συλλόγου ανακοίνωσε ο ΑΟ Ιλίου.

Το δελτίο Τύπου…

Ο πρόεδρος κ η διοίκηση του ΑΟ Ιλίου ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον Παναγιώτη Μουρούτη , ο οποίος θα αναλάβει τους ρόλους του τεχνικού διευθυντή της ακαδημίας καθώς κ προπονητή της Κ17 για την αγωνιστική περίοδο 2023-24 .

Ο Παναγιώτης Μουρούτης έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο του management και του ποδοσφαίρου , είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης κ κάτοχος διπλώματος UEFFA B κ θα δώσει νέα πνοή στην οργάνωση και την καθημερινότητα της σχολής .

Έχει υπάρξει πολλά χρόνια στον ΠΑΟ Καματερού ως προπονητής υποδομών,στην αντρική ομάδα καθώς κ υπεύθυνος προπονητών ουσιαστικά όντας η ψυχή κ η κινητήριος δύναμη της ομάδας .

Οι γνώσεις , οι ικανότητες και οι εμπειρίες του Παναγιώτη είναι εκείνες στις οποίες θα επενδύσει ο ΑΟ Ιλίου με σκοπό να συνεχίσει την ανοδική του πορεία σε όλα τα τμήματα .

Είναι η αρχή μιας προσπάθειας, όπου στόχος μας είναι η ανάπτυξη και βελτίωση της ομάδας μας σε όλα τα επίπεδα . Θα δημιουργήσουμε ένα ιδανικό περιβάλλον και θα υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει γι αυτή την αγωνιστική σεζόν .

Παναγιώτη , σε καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του ΑΟ και σου ευχόμαστε καλή αρχή στα νέα σου καθήκοντα κ πολλές επιτυχίες .

Ο πρόεδρος
Χαράλαμπος Λερούτσος
Η διοίκηση