Connect with us

5ος Όμιλος

Ο Πανελευσινιακός 1-0 την Νέα Ιωνία

Published

on

Ακόμη μια σημαντική νίκη που τον διατήρησε στην κορυφή του 5ου ομίλου σημείωσε ο Πανελευσινιακός που επικράτησε με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0 της Νέας Ιωνίας. Οι ”σταχυφόροι” δίχως να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης κατάφεραν να πάρουν αυτό που ήθελαν από τον αγώνα χάρις σε γκολ που σημείωσε ο Δουκάκης στο 53′ ο ο οποίος ελίχθηκε μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παναγιωτόπουλου χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τους φιλοξενούμενους να χάνουν μοναδική ευκαιρία στο 18′ όταν ο Καραχάλιος γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή και από κοντά ο Νταϊφώτης με προβολή την έστειλε αουτ.

Στο 36′ ο Ρούσεφ εκτέλεσε φαουλ με την μπάλα να περνά ελάχιστα αουτ από το δοκάρι της εστίας του Παναγιωτόπουλου.

Στο 54′ ο Αργυρίου σουταρε μέσα από την περιοχή και ο Τσαλκιτζίδης απέκρουσε με υπερένταση. Δύο λεπτά αργότερα βολίδα του Ρούσεφ από 30μετρα εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας των φυλοξενούμενων.

Στο 72′ οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντική ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους όταν κέρδισαν πέναλτι και παράλληλα την αποβολή του Παναγιωτόπουλου. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Κουσκουνάς ωστόσο ο Λυκούρης απέκρουσε διατηρώντας την ομάδα του στο παιχνίδια. Οι Ελευσίνοι έχασαν ακόμη δυο σημαντικές ευκαιρίες για το 2-0, όταν οι προσπάθεις των Στουρνάρα αρχικά και Δουκάκη στη συνέχεια κατέληξαν στο δοκάρι της εστίας του Λυκούρη στο 84′ και 86′ αντίστοιχα.

Λίγο πριν το τέλος Μιχελής και Καραγιάννης δεν κατάφεραν να σκοράρουν  από ευνοϊκή θέση.

Διαιτητής Μπουματσόπουλος, Νύκτας-Τσαμπάζης (Λάρισας)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός) Τσαλκιτσίδης, Κωνσταντινίδης (56′ Μαρής), Κοκκίνης, Κολοβός, Παπαπαναγιώτου, Στουρνάρας, Μακρίδης, Ριζογιάννης (46′ λ.τρ. Κρολ), Κουσκουνάς, Ρούσεφ (85′ Μιχελής), Δουκάκης

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιώργος Τσαμόπουλος) Παναγιωτόπουλος, Τσιμπλάκης, Ρόππας, Τερλελής, Νταϊφώτης, Βογατσάς (53′ Όγκμποε), Καραχάλιος (80′ Πετούσης), Τύρπος, Αργυρίου, Καραγιάννης, Νησαριώτης (72′ Λυκούρης)

* Στο 89′ αποβλήθηκε ο προπονητής των Ελευσίνιων Σπανός απο το πάγκο για διαμαρτυρία στο ρέφερι της αναμέτρησης που στο πρώτο μέρος δεν απεφυγε τα λάθη

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply