Connect with us

Uncategorized

Ο Πανελευσινιακός 5-0 τον Ασπρόπυργο..

Published

on

Σε αγώνα διάρκειας 70′ που είχε χαρακτήρα προπόνησης ο Πανελευσινιακός επικράτησε στο δημοτικό στάδιο του Ασπροπύργου της τοπικής ομάδας με 5-0.

Τα τέρματα σημείωσαν οι: Μίχας 8′ Κοπαλάς 24′, Βελλής 33′, Φυσαράκης(51′ 65′).

Χρέη διαιτητή έκανε ο Γιώργος Μπακαλούμης

Οι δυο τεχνικοί Κυριάκος Μίχας και Αποστόλης Λινάρδος χρησιμοποίησαν όσους παίκτες είχαν στην διάθεσή τους και έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα.

Οι άλλωτε κραταιοί γηπεδούχοι με πολλές ελλείψεις στο παιχνίδι τους έδειξαν ανέτοιμοι και θα χρειαστεί ακόμα πολύ δουλειά μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. φέτος θα πάρουν μέρος στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΔΑ. Αντίθετα οι σταχυοφόροι έδειξαν πιο έτοιμοι αγωνιστικά και ήταν καλύτεροι. Φέτος θα αγωνιστούν στο περιφερειακό.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ(προπονητής Κυριάκος Μίχας):

Παπαδόπουλος,Χλεμπογιάννης,Δορλής,Τεπεκίδης,Κωνσταντινίδης,Πλαβούκος,Πείδης Ν,Κατσίκης,Κατσαδούρης,Βασιλειάδης,Καγκελίδης.

ΠΑΓΚΟΣ: Ζωγράφος,Μουζάκας,Πείδης Π,Καμενίδης,Τσίγκος.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ(προπονητής Αποστόλης Λινάρδος):

Νικολάκης,Βελής,Σαλβατζής,Κουβίδης Π, Παπαδόπουλος, Δούκας, Κώνστας, Κοπαλάς, Αποστολάτος, Μίχας, Παπανικολάου.

ΠΑΓΚΟΣ: Τζαφεράκος,Ζαχαρόπουλος,Τύρπος,Φιλιππής,Ευαγγέλου,Μιχελής,Κατσικιάς, Σιδηρόπουλος, Φυσαράκης,Κουβίδης Ε, Κουτσομύτης, Μαλισιώβας. Αγκάνωβ, Βασιλείου.

ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

Αύριο το συγκρότημα του Πανελευσινιακού θα δώσει νέο φιλικό προετοιμασίας στις 17:15 στο δημοτικό στάδιο Ελευσίνας με την ομάδα της Κορίνθου που αγωνίζεται φέτος στην Γ’Εθνική.

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply