Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο Πανερυθραϊκός 2-1 εκτός το Καλαμάκι

Published

on

Αν και καρδιοχτύπησε στο φινάλε, ο Πανερυθραϊκός νίκησε εκτός έδρας το Καλαμάκι με 2-1 και παρέμεινε στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Εφτασε έτσι τους 21 βαθμούς, ενώ το Καλαμάκι παρά την προσπάθεια του δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το παιχνίδι και έμεινε με 1 βαθμό στην τελευταία θέση.

Στο 5′ ο Αραμπαντζής έκανε το 0-1, με τον Τσορτανίδη στο 35′ να έχει δοκάρι με απευθείας φάουλ. Στο 65′ ο Παπαθανασίου έκανε το 0-2,  ενώ στο 80′ οι φιλοξενούμενοι είχαν και 2ο δοκάρι σε κεφαλιά του Σουμελίδη. Στο 82′ ο Γιανναράκος διαμόρφωσε το τελικό 1-2, αλλά ο ίδιος παίχτης αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις με 2η κίτρινη για διαμαρτυρία, σε μια φάση που οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι.

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ: Τουρναβίτης, Γαλιατσάτος (65′ Αθανασίου), Καλογερόπουλος, Κίλιας, Κοτόπουλος, Αργύρης (46′ Λάιος), Κάλλος, Λείσος (65′ Σαραντινός), Ρήγας (75′ Σπυράτος), Γιανναράκος, Σιδεράς (75′ Ζαχαρίου).

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Τζαφάι, Σουμελίδης, Τσορτανίδης, Καρδάμης, Μπαλής (65′ Βαρκαρώτας), Καμπάς (46′ Νταλλένγκα), Λουκάς, Απειρανθίτης (90′ Κατσάρας), Κόντος (62′ Παπαθανασίου), Αραμπαντζής (75′ Καραπαναγιωτίδης), Μπαμπαλούκας.