Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο Πανερυθραϊκός 3-1 τον ΑΟ Ιλίου, που βράζει με την διαιτησία…

Published

on

Σε ένα ματς που οι αποφάσεις των διαιτητών ξεσήκωσαν θύελλα διαμαρτυριών από τους φιλοξενούμενους, ο Πανερυθραϊκός επικράτησε με 3-1 επί του ΑΟ Ιλίου.

Εφτασε έτσι τους 13 βαθμούς, ενώ ο ΑΟ Ιλίου παρά την εξαιρετική του εμφάνιση υπέστη την 7η ήττα του σε ισάριθμους αγώνες.

Μετά από ένα πρώτο μέρος χωρίς γκολ, όπου η καλύτερη στιγμή ήταν για τους φιλοξενούμενους στο 19΄με την προσπάθεια του Μανιδάκη Ε. να σταματάει στο δοκάρι, στο 2ο το ματς πήρε φωτιά. Στο 57΄ο Ράπτης έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους, με τον Τσιπά στο 63΄να απαντάει και να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 68΄σε μια ωραία ομαδική προσπάθεια των φιλοξενουμένων ο Λουκόπουλος σκόραρε, με τον β΄βοηθό  μέσα σε γενική κατάπληξη να υποδεικνύει τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ, ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών. Στο 86΄ο Σουμελίδης έκανε το 2-1, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται και πάλι πως ο σκόρερ χρησιμοποίησε το χέρι του. Στο 90΄ο Τσορτανίδης διαμόρφωσε το τελικό 3-1, με νέες διαμαρτυρίες πως ο σκόρερ βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Τζαφάι, Σουμελίδης, Τσορτανίδης, Αντωνόπουλος, Βαρκαρώτας (87′ Γλυνός), Κουβαράς (69′ Καμπάς), Λουκάς, Μιχαλόπουλος (61′ Κουτσουπιάς), Λιάσκος (69′ Τσιπάς), Καφετζής, Αραμπατζής (87′ Γκριτζάς).

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Καββαδίας, Γκέκας, Μανιδάκης Ε. (83′ Καραλής) , Μανιδάκης Γ., Λάχας, Καράμπελας, Κιτσώνης (83′ Λάγιας) Παπαδημητρίου (53′ Λουκόπουλος), Ράπτης, Αγκαλίου (90+2′ Παυλίδης), Σκαμάνης.