Connect with us

Uncategorized

Ο Πανιώνιος 2-0 την Κέρκυρα..

Published

on

Mε 2-0 επικράτησε της Κέρκυρας ο Πανιώνιος στην Νέα Σμύρνη με γκόλ του Κούτσι και του Σκέμπρι.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έκαναν λίγα πράγματα με την Κέρκυρα να έχει 2-3 περισσότερα σουτ από τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Αγρίτης έπιασε την κεφαλιά με τον Σιδεράκη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια την μπάλα, ενώ από το σουτ του Μαρτίν στο 11′ η μπάλα έφυγε άουτ.

Ο Πανιώνιος απείλησε την Κέρκυρα στο 13′, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Σάμαρη, η μπάλα πέρασε πάνω από τον Γκαλίνοβιτς με τον Σιόβα να μην μπορεί να την στείλει στα δίχτυα και στο 15′ ο τερματοφύλακας του ΑΟΚ μπλόκαρε το σουτ του Κούτσι.

Μέχρι να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο η Κέρκυρα ήταν πιο δραστήρια. Στο 19′, από το σουτ του Γραμμόζη ο Σιδεράκης μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 25′ ο Σάμαρης έκανε ένα σουτ με την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Γκαλίνοβιτς, ενώ τρία λεπτά αργότερα (28′), από το σουτ του Γραμμόζη η μπάλα έφυγε άουτ.

 

Άλλαξε τα πράγματα η είσοδος του Γουνδουλάκη

 

Το δεύτερο μέρος από το 50′ και μετά ήταν πολύ καλύτερο από το πρώτο με τις δύο ομάδες να κάνουν ευκαιρίες, η Κέρκυρα να βρίσκεται κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις, αλλά ο Πανιώνιος ήταν αυτός που τα πέτυχε μετά τις ενέργειες του Γουνδουλάκη.

Η πρώτη καλή φάση για τον Πανιώνιο ήταν στο 52′, όταν από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σάμαρη η μπάλα κατέληξε άουτ.

Η Κέρκυρα απάντησε με δύο πολύ καλές ευκαιρίες. Στο 61′ ο Γραμμόζης από το ύψος του πέναλτι, έκανε το σουτ, με τον Σιδεράκη να είναι σε ετοιμότητα και να διώχνει με τα πόδια σε κόρνερ.

Στο 65′ ο Καλαντζής βγήκε απέναντι στον Σιδεράκη, με τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια, ενώ στο επόμενο λεπτό (66′) ο Γκαλίνοβιτς έδιωξε την μπάλα σε κεφαλιά του Γουνδουλάκη.

Τελικά στο 71′, ο Πανιώνιος κατάφερε να πετύχει αυτό που δεν μπόρεσε η Κέρκυρα νωρίτερα. Ο Γουνδουλάκης έκανε μια πολύ ωραία μπαλιά στον Κούτσι και ο τελευταίος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Η Κέρκυρα από εκείνο το σημείο και μετά άρχισε να βγαίνει στην επίθεση για να ισοφαρίσει, αλλά τα σουτ των Καλαντζή (77′), Μαρτίν (78′) και Σακελλαρίου (81′) είχαν την ίδια κατάληξη (έφυγαν άουτ).

Έτσι, αφού η Κέρκυρα τα έχανε, ο Πανιώνιος με τον Γουνδουλάκη σε μεγάλα κέφια τα έβαζε. Δύο λεπτά (88′), πριν το τέλος του αγώνα, ο Γουνδουλάκης βρήκε ωραία τον Κούτσι αυτός γύρισε την μπάλα στην μικρή περιοχή και ο Σκέμπρι από κοντά έκανε το τελικό 2-0 για τον Πανιώνιο.

 

Πανιώνιος (Μάντζιος): Σιδεράκης, Πετκάκης, Σιόβας, Πιέρ, Ρόκας (84′ Κουλουχέρης), Ρόβας (46′ Γουνδουλάκης), Όμο, Σάμαρης, Σκέμπρι, Μενδρινός, Κούτσι.

 

Κέρκυρα (Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Γκουστάβο, Βέντσελ, Μαϊστόροβιτς, Σακελλαρίου, Οσμάν (76′ Τσίγκας), Γραμμόζης, Καλαντζής (90′ Ιωάννου), Ερίθε, Αγρίτης (46′ Γιάντσης), Μαρτίν.

 

Κίτρινες κάρτες: Όμο (74′, Πανιώνιος)-Σακελλαρίου (15′, Κέρκυρα), Μαϊστόροβιτς (63′, Κέρκυρα), Τσίγκας (87′, Κέρκυρα)

Σκόρερ: Κούτσι (71′, Πανιώνιος), Σκέμπρι (88′, Πανιώνιος)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply