Connect with us

6ος Όμιλος

Ο Πανιώνιος 2-1 την Προοδευτική που φωνάζει για την διαιτησία

Published

on

Ο Πανιώνιος επικράτησε 2-1 της Προοδευτικής στον Κορυδαλλό και κατάφερε να πάρει την δεύτερη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία.

Ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Σταμάτης πήρε την μπάλα και με τελείωμα μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-1.

Η απάντηση από την Προοδευτική ήρθε σύντομα. Ο Κυριαζής με ένα σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το 1-1 στο 6ο λεπτό, ένα σκορ που έμεινε μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου.

Ο Πανιώνιος κατάφερε τελικά να πετύχει το γκολ της νίκης στο 56ο λεπτό. Ο Νίνο κέρδισε πέναλτι και ο Γροντής δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για την φάση αυτή . Το 1-2 δεν άλλαξε μέχρι και το τέλος και ο Πανιώνιος πήρε  το τρίποντο.

Προοδευτική: Κατσούλης, Βασιλείου, Μαούνης, Τζανιδάκης, Κριστάν, Βαλιουτής, Κυριαζής, Θεοδωρίδης, Μανωλιάς, Παλάτσιος (45’ Δηλαβέρης), Κοντός (60’ Γαβράς)

Πανιώνιος: Στουρνάρας, Λάμψιας (75′ Τριάντης), Ζάχι, Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Ξυγκόρος, Νίνο (67′ Κουτσάκης), Σταμάτης, Γροντής, Μούντριχας (87 Δρίτσας)