Connect with us

Uncategorized

Ο ΠΑΟΚ δύσκολα 1-0 τον Πανιώνιο

Published

on

Ένα γκολ του Αθανασιάδη στο 10′ λεπτό ήταν αρκετό για να πάρει ο ΠΑΟΚ τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο και να βάλει τρεις ακόμα σημαντικούς βαθμούς στο «σακούλι».

 

Ο αγώνας

Πιο δυνατά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο ΠΑΟΚ, θέλοντας να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Κάτι που τελικά και έγινε, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να ανοίξουν το σκορ, στην πρώτη τους ουσιαστικά ευκαιρία στο ματς.

 

Συγκεκριμένα, στο 10’ ο Λίνο έκανε την σέντρα από τα αριστερά και ο Αθανασιάδης με μονοκόματο σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σιδεράκη.

 

Μετά από αυτό το τέρμα ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοση του, προσπαθώντας να φτάσει στην επίτευξη ενός δευτέρου γκολ.

 

Στο 15’ ο Αθανασιάδης λίγο έλειψε να πετύχει και ένα ακόμη γκολ, όμως η προβολή του σταμάτησε στο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

 

Ο Πανιώνιος όσο περνούσαν τα λεπτά ανέβαζε ρυθμούς, θέλοντας να φτάσει στην ισοφάριση. Πάντως, δεν κατάφερε να δημιουργήσει ιδιαίτερα καλές ευκαιρίες, με ένα σουτ του Κούρντι και μία κεφαλιά του ίδιου παίκτη να ξεχωρίζουν.

 

Στο δεύτερο 45λεπτο το θέαμα από το γήπεδο της Τούμπας απουσίαζε, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να φτάσουν με αξιώσεις στις αντίπαλες εστίες.

 

Έτσι, λοιπόν, οι φάσεις ήταν ως είδος προς εξαφάνιση, με τον ΠΑΟΚ να δημιουργεί μία καλή στιγμή στο 72’, όταν το σουτ του Αθανασιάδη έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

 

Από την άλλη, ο Πανιώνιος προσπαθούσε στις αντεπιθέσεις να πετύχει κάποιο τέρμα, όμως δεν μπόρεσε να φτιάξει ευκαιρίες.

 

Έτσι το 1-0 έμεινε έως το τέλος, με τον ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει μία σημαντική νίκη.

 

ΠΑΟΚ: Γλυκός, Σαλπιγγίδης, Ρόμπερτ, Μαλεζάς, Lino, Φωτάκης, Ίβιτς,Λαζάρ, Αθανασιάδης, Έττο, Κατσίκας.

 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Σιδεράκης, Όμο, Ρόβας, Κουλουχέρης, Γουνδουλάκης, Σιόβας, Κούρντι, Πετκάκης, Σταυροθανασόπουλος, Αμπντουλάγιεφ και Ρόκας.

Γ.Καρμίρης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply