Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο ΠΑΟ Ρουφ φρέναρε τον Κένταυρο (0-0)

Published

on

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν το Ρουφ και ο Κένταυρος σε ένα δυνατό παιχνίδι για γερά νεύρα, με ένταση, υψηλό ρυθμό και αρκετές φάσεις εκατέρωθεν, το οποίο έληξε 0-0.

Ετσι οι γηπεδούχοι έχουν πλέον 22 βαθμούς, ενώ ο Κένταυρος έχει 30 και είδε τη διαφορά από τον Αστέρα να αυξάνεται στους 7 βαθμούς.

Ο Στατήρης απείλησε στο 16′, η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Νικοπολίδη. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Νιτσάκη στο 24′ και τον Κεραμά στο 27′ με τον Κουνάδη να αποκρούει σε αμφότερες τις φάσεις. Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Κουράφαλος έπιασε το σουτ αλλά ο Νικοπολίδης μπλόκαρε. Σε όλο το δεύτερο 45λεπτο ο Κένταυρος είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια μεγάλη φάση. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι χτύπησαν στην κόντρα και είχαν τις στιγμές τους. Κορυφαία αυτών ήταν στο 84ο λεπτό όταν ο Στατήρης έπαιξε το ένα – δύο με τον Κουράφαλο και ο πρώτος αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Έτσι, κύλησε και το τελευταίο μέρος του ματς, χωρίς να απειληθεί ουσιαστικά η Αούστρια από την πίεση της ομάδας των Βριλησσίων.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Γιώργος Ζουμπουνέλης): Κουνάδης, Γεωργόπουλος, Σιμάκου, Ηρακλής, Λαδάς, Φέγγης (86′ Καραγιάννης), Καλτσάς, Στατήρης, Κουράφαλος (90′ Νάσι), Παλάτσιος, Σταμάτης (76′ Αναστασίου).

Κένταυρος Βριλησσίων (Κώστας Ρούπτσος): Νικοπολίδης, Σαχσανίδης, Χαλκιόπουλος, Κουτσογκίλας, Μπούρης, Κεραμάς, Νιτσάκης, Φελέκης, Τσαντήλας, Γεωργουδάκης, Σεκ (68′ Σεχιτάι).

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΣΟΥΡΙΔΗΣ