Connect with us

stoplekto

Ο Περαμαϊκός απαντά στην ΕΠΣΠ

Published

on

Από την διοίκηση του ΑΠΟ Περαμαϊκός λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Σε απάντηση της ανακοίνωσης της εκτελεστικής επιτροπής της Ε.Π.Σ.Π, το Δ.Σ. του ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ και μετά από το έκτακτο γενικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ομάδος θα θέλαμε να σας ξεκαθαρίσουμε εξαρχής ότι πάντα σεβόμασταν και συνεχίζουμε να το κάνουμε μέχρι σήμερα τα όργανα της Ενώσεως μας και τους συμβούλους αυτής μιας και να σας θυμίσουμε μέλος της Ε.Π.Σ.Π. είμαστε και εμείς και όχι άλλης ένωσης… κάτι που δεν εισπράττουμε όμως εμείς από τους συμβούλους της Ένωσης μας και δή από τον Κο Ποντίκη που στο προχθεσινό αγώνα της ομάδος μας η συμπεριφορά του ήταν κατακριτέα πόσο μάλλον όταν εκπροσωπεί την Ένωση με δημόσιο λόγο όπως και έκανε προστάζοντας μας να κάτσουμε ‘κότες’ παρουσία κόσμου στην κερκίδα.Πράγματι πόσοι από αυτούς που έβγαλαν την ανακοίνωση από την εκτελεστική επιτροπή ήταν στο γήπεδο;;Kαι καλά αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει….αλλά τον Κο Ποντίκι τον ρώτησαν πριν βγάλετε την ανακοίνωση;;Δηλαδή εμείς είμαστε ψεύτες και κουφοί γιατί έτσι εισπράττουμε την ανακοίνωση σας!Kαι ως προς τι οι αναφορές σας σε ποινές και βαρύτατες μάλιστα στην ανακοίνωση σας;;Για ένα σωματείο που πήρε την πρωτοβουλία να φυγαδεύσει μέλος της Ένωσης για να αποφθεχθούν τα χειρότερα;; Πως βαφτίζετε την φυγάδευση σε προπηλακισμό κύριοι χωρίς στοιχεία ,μίας και στο γήπεδο είχε φτάσει και ομάδα ΔΙΑΣ… Γιατί δεν ανέλαβε λοιπόν δράση η ομάδα ΔΙΑΣ μιας και ήμασταν όλοι παρόν στην κερκίδα εκείνη την στιγμή;;

Τι ετοιμάζετε Κε Ποντίκη;;Προσοχή ο ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ είναι ιστορικός σύλλογος και ο κόσμος του παντού!Μήν παίζετε με την ιστορία του συλλόγου και τον κόσμο μας!

Μην ξύνεστε στην γλίτσα του τσοπάνη….

Ασχολούμαστε με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από αγάπη για αυτό το άθλημα βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη , φτιάξαμε μια ομάδα κόσμημα φέτος για την κατηγορία και φέραμε πάλι τον κόσμο πίσω σε αυτή! Οποιαδήποτε μορφής τιμωρία για το σύλλογο μας θα είναι μη αποδεκτός από εμάς και επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας!

Κλείνοντας καταδικάζουμε οποιαδήποτε μορφής βίας είτε σωματικής είτε λεκτικής που λαμβάνουν χώρα στα γήπεδα γενικότερα και ειδικότερα στα γήπεδα του Πειραιά μας. Συγκροτώντας ήδη από σήμερα ομάδα κατά της βίας στο ΔΣ σας δηλώνουμε ότι για κάποια μεμονωμένα γεγονότα που έγιναν στο Κυριακάτικο παιχνίδι η Διοίκηση μας τα καταδικάζει και ουδεμία σχέση έχει με αυτά.

Στο φιλικό σωματείο ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ δεν μπαίνουμε στην διαδικασία να απαντήσουμε ,πρακτικές ξεκατινιάσματος στον τύπο δεν αρμόζουν σε εμάς έτσι και αλλιώς εμείς δεν αποσκοπούμε πουθενά!

Μετά τιμής ο Πρόεδρος ,

Πετρίδης Π. και το ΔΣ. »