Connect with us

stoplekto

Ο Περαμαϊκός διευκρινίζει

Published

on

Η Διοίκηση και τα μέλη της ομάδας μας για την αποκατάσταση της αλήθειας και την λύση τυχόν παρεξηγήσεων θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν συμφωνεί με όσα περιγράφηκαν σε ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε την 12/12/2019 σε γνωστό αθλητικό site από φίλο της ομάδας μας και δεν υιοθετεί απόψεις και κρίσεις που συμπεριλήφθηκαν στην συγκεκριμένη ανακοίνωση –επιστολή.

Τιμούμε και καλούμε μέλη τη ΕΠΣΠ από το αυριανό κιόλας παιχνίδι μας να έρθουν στο γήπεδο να παρακολουθήσουμε μαζί παρέα ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι γιορτή όπως εμείς καλά γνωρίζουμε να μετατρέπουμε τα παιχνίδια μας σε γιορτή…

Κλείνοντας σας ξεκαθαρίζουμε ότι ποτέ ξανά δεν θα μπούμε στον κόπο να απολογηθούμε για απόψεις φιλάθλου κόσμου σε τυχόν δημοσιεύσεις τους στον τύπο ή σε οποιοδήποτε άλλο μέσο μιας και οι ανακοινώσεις μας βγαίνουν ξεκάθαρα από το γραφείου τύπου μας μέσω του Υπεύθυνου  Επικοινωνίας ή μέσω του εκλεγμένου ΔΣ του Σωματείου μας με την έγκριση του Προέδρου μας. Δεν κρύβουμε μάλιστα την έκπληξη μας για το λόγο που το εγκυρότατο κατά τα άλλα και αγαπημένο μας site προχώρησε σε δημοσίευση ανακοίνωσης από τρίτον(φίλος της ομάδας δεν το κρύβουμε) χωρίς την παραμικρή ενόχληση – ερώτηση σε εμάς.

Η παρούσα ξεκαθαρίζει ότι το σωματείο δεν έχει πρόβλημα με κανέναν ! απολύτως και θα θέλαμε με χαρά να σας δούμε στο γήπεδο μαζί όλους για το καλό του Ποδοσφαιρικού Πειραιά μας!

Μετά τιμής ο Πρόεδρος   Πετρίδης Πέτρος  & το ΔΣ.