Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ο Περαμαϊκός με ανατροπή στην επανάληψη 2-1 την ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα

Published

on

Στο β’ μέρος ο ψυχωμένος Περαμαϊκός κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να νικήσει στο 85’ με 2-1 την αξιόμαχη ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα . Οι Κορυδαλλιώτες που εντυπωσίασαν με την απόδοση τους προηγήθηκαν στο α’ μέρος με σουτ του Τομπουλίδη έξω από την περιοχή.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασιστικά στην επανάληψη και στο 65’ ο Αχιλλέας Ανδριανάκης «φρεσκάρισε» την ομάδα με τρεις αλλαγές. Λίγο αργότερα ( 69’)ο Μαυράκης ισοφάρισε για τον Περαμαϊκό . Οι φιλοξενούμενοι αμέσως μετά (70’ ) έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσονόπουλου με 2η κίτρινη κάρτα..

Και ενώ στο 73’ ο Καριντζαΐδης είχε δοκάρι , στο 85’ ο Κοττάκης με σέντρα σουτ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του . Η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα προσπάθησε για την ισοφάριση και στις καθυστερήσεις έχασε διπλή ευκαιρία με τους Σεβάι ( σουτ) και Λυσέα ( κεφαλιά).

Άψογος ο διαιτητής Ζησιμόπουλος.

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ : Κατσικούρης, Μικρούλης( 65 Έξαρχος) , Κεσανίδης, Παρασκευόπουλος, Λαζάκης, Γκοτζάι( 65’ Καριντζαΐδης) , Παππάς( 65’ Παρίσης) Δεληβασίλης , Σιάνος ( 88’Ταλαμπέκος) ,Μαυράκης, Κοττάκης ( 88’ Καπέλης).

ΑΕ ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ: Σακελλαρίου , Πατινιώτης , Μακρής, Κουτσούμπας, Λυσέας , Τσονόπουλος, Τομπουλίδης, Γκιόκα,Μαρλαφέκας, Σεβάι, Χατζηλευθερίου( 74’ Τσιμώτας)