Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ο Πιέρρος Θωμάκος επιστημονικός συνεργάτης στην ΑΕ Περάματος

Published

on

Ο γνωστός από τις συνεργασίες του με πολλές ΠΑΕ και Συλλόγους ποδοσφαίρου κ. ΠΙΕΡΡΟΣ ΘΩΜΑΚΟΣ, θα στηρίξει επιστημονικά με τις γνώσεις του την περίοδο 2023 – 2024 την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ. Πρόκειται για μία επιλογή του Γενικού Γραμματέα της «ΕΝΩΣΗΣ» κ. Θανάση Ρουσάλη, ο οποίος τον παρουσίασε την Δευτέρα 30 Αυγούστου στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Ο κ. Πιέρρος Θωμάκος είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Τμήμα ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα ποδοσφαίρου και Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών του Μορφολειτουργικού Τομέα του Τμήματος Πειραματικής Φυσιολογίας της Αναπνοής. Υπήρξε Πανελληνιονίκης στο στίβο (4Χ400 & 400 μ.) και ποδοσφαιριστής σε αρκετά Σωματεία Αθηνών και Πειραιώς.
Ως προπονητής και γυμναστής εργάστηκε σε πολλούς Συλλόγους, μεταξύ των οποίων στους ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. (Κ20), ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (Κ17), ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κ12), ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ, ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Κ16), ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ & ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ.
Ο Γενικός Γραμματέας της Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ κ. Θανάσης Ρουσάλης, παρουσιάζοντας τον κ. Πιέρρο Θωμάκο, δήλωσε: « Η συνεργασία με τον Πιέρρο Θωμάκο γίνεται στο πλαίσιο αναβάθμισης του Συλλόγου, με σκοπό η ομάδα να λειτουργεί πλέον όπως και τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά Σωματεία της χώρας!» Τόνισε ακόμη, πως στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και άλλες καινοτόμες ενέργειες προς όφελος του Συλλόγου…