Connect with us

Γ Εθνική

Ο Πλατανιάς superleague..

Published

on

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα για τον Πλατανιά, ο οποίος επικράτησε άνετα 3-0 της Καλλονής και σε συνδιασμό με τη νίκη της Παναχαϊκής επί της Καλλιθέας κατάφερε να πάρει μια αγωνιστική πριν το τέλος των play off την άνοδο για την Σούπερ Λιγκ!

 

Ιστορικές στιγμές ζουν στα Χανιά, καθώς το καμάρι της πόλης, ο Πλατανιάς, από σήμερα πανηγυρίζει μία τεράστια επιτυχία, την άνοδο στην πρώτη κατηγοπρία του ελληνικού πρωταθλήματος.

 

Η ομάδα του Χατζηνικολάου επιβλήθηκε με 3-0 της Καλλονής και η νίκη της Παναχαϊκής επί της Καλλιθέας την έστειλε στα μεγάλα σαλόνια!

 

Στα του παιχνιδιού, οι “ερυθρόλευκοι” μπήκαν πολύ δυνατάστον αγωνιστικκό χώρο και στο 18 κέρδισαν πέναλτι,όταν ο Τραορέ ανατρεψε τον Ναζλίδη. ,με τον παίκτη των φιλοξενούμενων να αποβάλλεται. Ο επιθετικός του Πλατανιά ανέλαβε την εκτέλεση από την άσπρη βούλα, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Μάππα.

 

Η πολιορκία, όμως, των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 20΄ οι κόποι απέφεραν καρπούς. Ο Δημήτρης που με πολύ δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μάππα!

 

Στο 3ο΄ο Παληγεώργος έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, όταν το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκαρι.Ένα λεπτό αργότερα είχαμε νέα μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Πλατανιά με τον Κριπιντήρη να διώχνει πάνω στην γραμμή την κεφαλιά του Μιρτσέτα.

 

Ο καταιγισμός συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου με το “τριφύλλι” να έχει νέα πολύ καλή στιγμή στο 44΄ όταν ο Μαραγκουδάκης αστόχησε εξ επαφής.

 

Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο η τύχη να γύρισε την πλάτη στον Πλατανιά που θα μπορούσε να είχε πετύχει 3 και 4 τέρματα όμως στην επανάληψη με την έναρξη του αγώνα του έκλεισε το μάτι. Μετά από σέντρα του Κουρτεσιώτη, ο Μήτσης στην προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

 

Ο Πλατανιάς με παίκτη παραπάνω δεν κατέβασε στροφές και στο 63΄ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0. Ο Μαρτσάκης με γυριστό σουτ στην κίνηση 1 λεπτό μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο προσέφερε ένα ακόμα χαι-λάιτ στο παιχνίδι.

 

Στην συνεχεια με το παιχνίδι στο Μάλεμε να έχει καθαρίσει το ενδιαφέρον πέρασε στην Πάτρα. Εκεί η Παναχαική έκανε το δώρο στον Πλατανιά, καθώς επικράτησε με 2-1 της Καλλιθέας και έτσι η ομάδα των Χανίων εξασφάλισε την άνοδο της στην Superleague

 

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Λαζαρίδης, Παληγέωργος, Κουρτεσιώτης, Τζανής, Δημήτρης, Μαραγκός, Γκονζάλες, Μαραγκουδάκης (73′ Χαϊκάλης), Μιρτσέτα (73′ Μανουσάκης), Δράμι (62′ Μαρτσάκης), Ναζλίδης.

 

ΑΕΛ Καλλονής (Γιάννης Ματζουράκης): Μάππας, Κριπιντίρης, Καρακώστας (68′ Βλαστέλλης), Μήτσης, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο, Λεοζίνιο (75′ Βαλιός), Ντος Σάντος (46′ Ταραχούλσκι), Μανουσάκης, Τραορέ, Μανούσος.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωαννίδης (Αργολίδας)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 87′ Παληγεώργος – 19′ Τραορέ, 90′ Μανουσάκης

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(Σε 5 αγώνες)

 

Πλατανιάς 11

Παναχαϊκή 8

Καλλιθέα 7

Καλλονή 5

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply