Connect with us

stoplekto

Ο Πουλάκης σόκαρε την Αλσούπολη

Published

on

Στο 120′ ήρθε η πρόκριση για τον Ατρόμητο Χαλανδρίου εντός έδρας κόντρα στην Αλσούπολη. Το παιχνίδι ήταν αρκετά δυνατό, είχε ορισμένες φάσεις αλλά οι δύο τερματοφύλακες βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα. Ο Μαστοράκης το απέδειξε στο 30′, όταν απέκρουσε πέναλτι του Πουλάκη στο δοκάρι, μια απόφαση που αμφισβήτησαν οι ‘πράσινοι’. Λίγο πριν ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια, ο Μπουρλέσης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη στο 89′ για αντικανονικό μαρκάρισμα. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν την παράταση με δέκα παίκτες και στο 95′ έμειναν με εννέα, καθώς ο Μούζος έσπασε το δεύτερο δάκτυλο του ποδιού του και αποχώρησε αφού είχαν ολοκληρωθεί και οι τρεις αλλαγές. Ο Ατρόμητος είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα, πίεσε και πήρε την πρόκριση με πλασέ από κοντά του Πουλάκη στο 120′ για το τελικό 1-0 της πρόκρισης.

Διαιτητές: Αθανασίου, Κασιμάτης, Παναγιωταράς.

Ατρόμητος (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Καπάνταης, Κασσάς (100′ Τσερώνυμος), Τσίκρης, Δρόσης Ο., Ζπάτα, Μαυροματάκης, Μπαρδής (55′ Μπέκος), Μπουτισλάρης, Δρόσης Α., Πουλάκης, Χαλάς (79′ Αρματάς).

Αλσούπολη (Χρόνης Βικάτος): Μαστοράκης, Μπαρούτογλου (46′ Κυριαζής), Σώντας Α., Ασημακόπουλος, Μούζος, Παπαδόπουλος (70′ Ευθυμιόπουλος), Μύτης, Σώντας Λ., Γούπος (46′ Μπουρλέσης), Θωμάκος Τσικριτέας.