Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ο πρωτοπόρος Αίας 4-2 την Ελλάδα Ποντίων

Published

on

Η είσοδος του Λελούδα στην επανάληψη έφερε την …άνθηση στον Αίαντα που αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε τελικά να πάρει την πολύτιμη νίκη με 4-2 επί της Ελλάδας Ποντίων , μια νίκη που τον διατήρησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Μόλις στο 3’ οι Πόντιοι άνοιξαν το σκορ . Μετά από εκτέλεση του Λαδένογλου , η μπάλα βρήκε  το πόδι του Δρυμούση και κατέληξε στα δίκτυα,

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 45’ με εκτέλεση φάουλ του Ράμφου.

Ο Αίας εμφανίστηκε μεταμορφωμένος στο β’ μέρος. Και σ΄αυτό συνετέλεσε  η είσοδος του Λελούδα που προερχόταν από τραυματισμό .

Ο τελευταίος είχε δοκάρι στο 51’ , ενώ στο 60’ εκτέλεσε φάουλ η μπάλα βρήκε πάλι το δοκάρι και στην επιστροφή ο Παλούκης έδωσε το προβάδισμα  στην ομάδα του.

Στο 67΄ο Λελούδας με απευθείας κόρνερ πέτυχε το τρίτο γκολ για τους Σαλαμίνιους.

Οι φιλοξενούμενοι  μείωσαν στο 71’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Ηλιάδη , αλλά στο 83’ ο Μπένα με κεφαλιά μετά από  κόρνερ του Παλούκη έγραψε το τελικό 4-2 .

Άψογος ο διαιτητής Κακριδής

ΑΙΑΣ : Βουτσινάς, Τρικαμηνάς, Τζαφέρι, Βασιλάκης, Μπένα , Κομπόγιωργας, Δρυμούσης, Μιχαλάκης Κουπετώρης ( 46’ Λελούδας) Παλούκης( 75’ Ράμφος Ε.) , Ράμφος Κ.,( 84’ Παπαμιχαήλ )

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ : Μακρής, Μαρτίνος, Κουκουλάς, Σιδερόπουλος, Μπέλιας, Πλιάγκας( 19’ λ.τρ. Συμεωνίδης) Κοντοχρήστος, Κουτσουναμέντος, Κολοφώτης( 88’ Παντέλης) Λαδένογλου , Ηλιάδης

                   ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ