Connect with us

stoplekto

Ο Πυρένης στον πάγκο της Ολυμπιάδας

Ικανός και έμπειρος τεχνικός

Published

on

Ο Αγγελος Πυρένης είναι ο νέος τεχνικός στην Ολυμπιάδα μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Βουτσινά.

Πρόκειται για νεαρό τεχνικό που έχει εργασθεί στο Χαιδάρι, και στην Προοδευτική, ενώ εκτιμάται ότι έχει τις δυνατότητες, να βοηθήσει την νεοφώτιστη ομάδα, στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Σήμερα η διοίκηση γνώρισε τον νέο τεχνικό στους ποδοσφαιριστές, και στην συνέχεια έκανε την πρώτη του προπόνηση, ενώ θα είναι κανονικά στο πάγκο της Ολυμπιάδας στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αχαρναικό, όπου πάντως την ευθύνη της ενδεκάδας, θα έχει ο βοηθός προπονητής Τάκης Μακρής.

Η Ολυμπιάδα έχει δύο αγωνιστικά προβλήματα , αφού θα λείψει ο τιμωρημένος Καμμένος, ενώ αμφίβολος είναι ο Μαντούσης που έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

*Η διοίκηση ευχαριστεί θερμά τον Δημήτρη Βουτσινά, για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην Ολυμπιάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

*Σε ότι αφορά τα οικονομικά προβλήματα, που αναφέρθηκαν σε μερίδα του τύπου, το Δ.Σ της Α.Ε. Ολυμπιάδας θέλει να διευκρινίσει, ότι παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία που επικρατεί στην χώρα, και σε όλους τους αθλητικούς συλλόγους, γίνεται προσπάθεια ώστε στο μέτρο του δυνατού να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις της.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply