Connect with us

stoplekto

Ο Π. Κουτσούκος στον πάγκο της Αρμενικής

Published

on

Αλλαγές έγιναν στο εσωτερικό της Αρμενικής. Μια ανανέωση που στο σύλλογο ευελπιστούν ότι θα βοηθήσει την ομάδα να ανταπεξέλθει στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος και να καταφέρει να παραμείνει στην Κατηγορία. Έτσι η διοίκηση του σωματείου ήρθε σε συμφωνία με τον Παναγιώτη Κουτσούκο, έναν εργατικό και ικανότατο τεχνικό. Ο μέχρι πρότινος προπονητής και διαχρονικός ηγέτης της Αρμενικής Σόλων Νουρτζανιάν αναλαμβάνει χρέη γενικού αρχηγού. Παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Νίκος Μουράτογλου(προπονητής τερματοφυλάκων) και Γιάννης Βαλσαμάκης(γεν. αρχηγός), τους οποίους η διοίκηση ευχαριστεί για την προσφορά τους στο σύλλογο.

Στην ομάδα προσπαθούν να αφήσουν πίσω την εντός έδρας ήττα από την Άνω Νεάπολη και προσανατολίζονται στον αγώνα με τον ουραγό Προφήτη Ηλία, όπου η νίκη είναι μονόδρομος. Στο ματς με την Άνω Νεάπολη έπαιξαν και οι νέες προσθήκες του συλλόγου. Ο Νίκος Ανδρεάκος, που παραχωρήθηκε από την Δόξα Πειραιά και η διοίκηση ευχαριστεί το γειτονικό σωματείο για τη συνεργασία που είχαν. Ακόμη αγωνίστηκε ο Πέτρος Γιασιάς, που ήρθε από τον ΑΟ Σταμάτας, καθώς και ο Ραφαέλος Σαραντόπουλος που ήρθε στην ομάδα από τον Ολυμπιακό Περάματος, ο οποίος πήρε σαν αντάλλαγμα το Γριμάνη. Επίσης ο Παύλος Κοντομάρης, που έπαιζε στην Σπίθα και η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους της για την παραχώρησή του.

Μοναδική απουσία στο επόμενο παιχνίδι με τον Προφήτη Ηλία, θα είναι αυτή του Ηλία Γκάρα, ο οποίος θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του.

  • Την πίτα της έκοψε χθες (7/2) η Αρμενική στα γραφεία της, μέσα σε ένα πολύ ζεστό και οικογενειακό κλίμα. Μια εκδήλωση που συνδυάστηκε με τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply