Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο Ρέτζο είχε τη λύση και ο Παπάγος πήρε τη νίκη απέναντι στο Ηράκλειο

Published

on

Επέστρεψε στις νίκες ο Παπάγος που επικράτησε με 1-0 του Ηρακλείου και έφτασε τους 20 βαθμούς και την 3η θέση μαζί με τον Ήφαιστο Περιστεριου. Στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο ‘Χολαργού Β’, οι γηπεδούχοι πήραν αυτό που ήθελαν απέναντι σε ένα σύνολο που δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μένοντας στους 18 βαθμούς και την 6η θέση.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο αφού οι φάσεις που δημιουργήθηκαν ήταν ελάχιστες.

Στο α’ μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο με το θέαμα να μην είναι πλούσιο όσον αφορά την παραγωγή φάσεων. Ο Παπάγος προσπάθησε να αναπτυχθεί από τα άκρα, με το Ηράκλειο να αμύνεται σωστά, και τους φιλοξενούμενους να επιδιώκουν κυρίως από την αριστερή πλευρά να απειλήσουν με τους Κατσούλη, Καφετζή και Σαντριά χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα έλαβε χώρα στο 7′ όταν ο Μπάρο εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Χατζή, όμως η κεφαλιά του πρώτου έφυγε άουτ.

Με τη συμπλήρωση 33′, ο Παπάγος είχε σημαντική φάση για να ανοίξει το σκορ. Μετά το σουτ του Μπράτσι, ο Σταυρουλάκης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και έκανε την προβολή αναγκάζοντας τον Μακρή σε εντυπωσιακή επέμβαση. Στο 36′ έγινε το 1-0, με τον Ρέτζο ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Χατζή ανοίγοντας το σκορ.

Στο β’ ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε ακόμη περισσότερο με την πρώτη καλή στιγμή να ανήκει στον Παπάγο και να λαμβάνει χώρα στο 69′. Ο Χατζής σέντραρε και ο Σιούτας με σουτ δεν κατάφερε να νικήσει τον Μακρή που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια τη μπάλα. Η τελευταία φάση του αγώνα έλαβε χώρα στο 87′ με το σουτ του Κουτσοβέλη να καταλήγει στην αγκαλιά του Μακρή.

ΠΑΠΑΓΟΣ (Γιάννης Σιλεβίστας) Κάτσικας, Κορδάς, Μπάρο (66′ Αναστασίου), Αλεξιάδης, Ρέτζο, Λιούκας, Χατζής (90′ Σφακιανάκης), Σταυρουλάκης, Κουτσοβέλης, Σιούτας (83′ Σεραφειμίδης), Μπράτσι.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Γιωργος Τσαμόπουλος) Μακρής, Μέρτκολα, Κατσούλης, Αναγνωστόπουλος, Φερεντίνος, Λύκος (39′ λ.τρ. Τσάτσος), Καριατλής, Δήμας (46′ Σπυριδάκης), Σαντρια, Καφετζής, Λαγός (78′ Ψαρρής).