Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ο Ρέτσο «καθάρισε» και για τους δυο στο ντέρμπι …

Published

on

Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το ντέρμπι στο γήπεδο του Χολαργού ανάμεσα στον Παπάγο και την Άμιλλα Περιστερίου , με τους «στρατηγούς» να θέλουν μια νίκη στους δυο τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση της πρώτης θέσης .

Η ομάδα του Γιάννη Σιλεβίστα αν βρέθηκε στο 23΄αν αγωνίζεται με αριθμητικό μειονέκτημα καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κουτσουβέλης, είχε την πρωτοβουλία στο ματς και στο 44’ βρέθηκε κοντά στο γκολ αλλά η προσπάθεια του Αναστασίου σταμάτησε στο δοκάρι του Στουραΐτη . Ένα λεπτό αργότερα ο ρέφερι της αναμέτρησης Σύψας έστειλε στα αποδυτήρια τον Σκεπετάρη, «αποκατάστησε» την αριθμητική ισορροπία και σφύριξε την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μισό οι φιλοξενούμενοι κτύπησαν νωρίς ανοίγοντας το σκορ με αυτογκόλ του Ρέτσο στο 56’ (0-1). Η ισοφάριση για τον Παπάγο ήρθε στο 81’ με τον Ρέτσο που αυτή την φορά εκτέλεσε εύστοχα στο σωστό «τελάρο» από τα ένδεκα βήματα το πέναλτι που κέρδισε ο Παπαναστασίου όταν ανατράπηκε από τον Κότσαλο (1-1).

Διαιτητές ήταν οι Σύψας, Τζάκος και Αραβίδης.

ΠΑΠΑΓΟΣ: Κοραχάης, Μπράτσι (68′ Φλώρος), Λούτσος, Αναστασίου (61′ Χατζής), Ρέτσο, Λιούκας, Κουτσουβέλης, Αλεξιάδης, Παπαναστασίου (89′ Βάρφι), Μιχαλόπουλος, Κολοβός

ΑΜΙΛΛΑ: Στουραΐτης, Κακαράκης, Κότσαλος, Ασημακόπουλος, Σκεπετάρης, Πατέλης, Πάιρας (46′ Συμεωνίδης), Αθανασόπουλος, Τσάτσα, Θανασάι, Λάλα (53′ Μέμι).