Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο Σέχου έδωσε τη λύση στο 90+1 στο Καματερό

Published

on

Τι και εάν το Καματερό αποτελεί μια νεοφώτιστη ομάδα με ένα από τα χαμηλότερα μπάτζετ της κατηγορίας.

Η δουλειά του Νικου Κουνάδη και των παικτών του αποφέρει καρπούς, αποδεικνύοντας ότι διπλό στην έδρα του Άγιαξ Ταύρου δεν ήταν τυχαίο.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων επικράτησε με γκολ του Σέχου στο 90+1 του αξιόλογου και πάντα υπολογίσιμου Πανερυθραϊκού κάνοντας το 2Χ2.

Οι νερατζούρι που έχουν ξεκινήσει ιδανικά έχοντας ως κύριο στόχο να παραμείνουν στην κατηγορία έδειξαν υπομονή και περιόρισαν αρκετά μια πολύ καλή ομάδα και στο τέλος δικαιώθηκαν.

Από την άλλη, ο Πανερυθραϊκός έδειξε αρκετά καλά στοιχεία και εκεί που όλα έδειχναν ότι θα έφευγε αλώβητος από την έδρα του Καματερού στο τέλος αποχώρησε με μηδαμινή συγκομιδή.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Νίκος Κουνάδης) Ξυδιάς, Κανακάρης, Πιτέλης (66′ Καρκαλέτσης), Κατσίτζε, Σέχου, Παππάς, Τσαγκάρης, Κατσικανταής (46′ Μαζμανίδης), Γκάνιος (83′ Ντούπης), Παναγιωτόπουλος (90+2 Χαβέλλας), Χαιρετάκης.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Στέλιος Μουντανάρης)Μπακοδήμος, Σουμελίδης, Γκριτζάς (62′ Κατσάρας), Γεωργακόπουλος, Νταλλένγκα, Κουβαράς (62′ Αναγνώστης), Βελούτσος, Βαρκαρώτας, Μπαμπαλούκας, Σπάρταλης (90+3 Αραμπαντζής), Παπαναστασίου.