Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο Σαλαπάτας «καθάρισε» τον Βοτανικό

Published

on

Με νίκες συνεχίζει το Χαϊδάρι έχοντας στο τιμόνι τον Βαγγέλη Λαϊβερά. Ο ιστορικός ΑΟΧ επικράτησε δύσκολα 1-0 στο Ρουφ της Ένωσης Βοτανικού και παρέμεινε στην δεύτερη θέση έχοντας 32 βαθμούς μαζί με τον Α.Ο. Περιστερίου. Αντίθετα, η Ένωση παρέμεινε προτελευταία έχοντας 9 βαθμούς, όμως για δεύτερο σερί παιχνίδι απέδειξε ότι δύσκολα μπορείς να την κερδίσεις.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο προς κακό και δεν σηκώνει κριτική. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να περιορίσουν τους ‘κυανέρυθρους’, με αποτέλεσμα οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες να είναι λίγες. Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποφασιστικοί και κυνήγησαν εναγωνίως το χρυσό γκολ. Ο Λουτσίνι κράτησε ανέπαφη την εστία του απέναντι σε Καρώνα, Σαλαπάτα και Κοτσολάκο, αλλά στο 78′ λύγισε. Ο Ρούσα σέντραρε για το Πολίτη που σούταρε, ο υψηλόσωμος πορτιέρο έδιωξε δύσκολα και στην επαναφορά ο Σαλαπάτας πέτυχε υπό πίεση το χρυσό τέρμα για το τελικό 1-0 σκοράροντας για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική.

Διαιτητές: Μαχαίρας Ε., Δέτση Μ., Κολλιάκος Α.

(Έντονα ζητά πέναλτι το Χαϊδάρι στο 74′ σε ανατροπή Πολίτη από τον Κολάγκη)

Βοτανικός (Γιώργος Μπαζώρος): Λουτσίνι, Χαμουρίδης, Κολάγκης, Ντάμας, Κατσούδας, Ηλιάκης, Θεοδωρέλος (72′ Μιχαήλ), Ελ-Ράντι, Τζαβάρας, Σκεύης, Φιλόπουλος (82′ Πανάγος).

Χαϊδάρι (Βαγγέλης Λαϊβεράς): Μίχος, Πολίτης, Δημητρακόπουλος, Μουρεζίνης (60′ Νούλας), Αρβανίτης, Μπατής, Καρώνας (90′ Ροκάκης), Ρούσα, Σαλαπάτας, Κοτσολάκος, Καλαμπαλίκης (77′ Νικολάου).