Connect with us

stoplekto

Ο Σταύρος Κεκάκος στον Φαληρικό

Published

on

Από τη διοίκηση του Φαληρικού εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο Φαληρικός ΣΦΝ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την απόκτηση του ταλαντούχου και δείνου σκόρερ,Σταύρου Κεκάκου.

Ο 25χρονος ταλαντούχος παίχτης θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας μας την νεα αγωνιστική χρονιά. Πέρσι αγωνίστηκε στον Πανιώνιο Κερατσινίου έχοντας 14 συμμετοχές και βρίσκοντας δίχτυα 10 φορές με χρόνο συμμετοχής 1240 λεπτά.

Τα λόγια είναι περιττά για τον 25χρονο φορ αφού έχει ένα πλούσιο βιογραφικό. Ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στης ακαδημίες του Εθνικού Πειραιά και σε ηλικία 16 χρονών  δοκιμάστηκε στην Αγγλία με τα χρώματα της Leicester όπου αγωνίστηκε για έναν χρόνο στην k21.Στην συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Ιρλανδία για δύο χρόνια και αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα της Crusaders f.c. Ένας άτυχος τραυματισμός τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο χρόνια όπου ασχολήθηκε με την προπονητική στις ακαδημίες της belfast met academ k12.

Γυρνώντας στην Ελλάδα για να υπηρετήσει την στρατιωτική θητεία του αγωνίστηκε στον Πανιώνιο Κερατσινίου με μεγάλη επιτυχία.

Τον καλωσορίζουμε στη ομάδα μας και του ευχόμαστε τα καλύτερα την νεα αγωνιστική χρονιά γιατί το αξίζει.»