Connect with us

ΕΠΟ-Διαιτησία

Ο Σταύρος Ψαρόπουλος υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ

Published

on

Ο επικεφαλής της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρόπουλος θα υποδειχθεί από τουλάχιστον οκτώ Ενώσεις, και με δεδομένο πως άλλη υποψηφιότητα δεν θα υπάρξει, θεωρείται βέβαιη η εκλογή του ως πρόεδρου της ΕΠΟ στις αρχαιρεσίες της 23ης Νοεμβρίου.

Το προφίλ του Σταύρου Ψαρόπουλου

*Ο Σταύρος Ψαρόπουλος είναι 69 ετών, συνταξιούχος εκπαιδευτικός (δάσκαλος) και έχει τρία παιδιά.

*Είναι κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και εκλέγεται ανελλιπώς στην προεδρία της ΕΠΣ Λέσβου από το 1989 μέχρι σήμερα, δηλαδή επί 31 χρόνια.

*Στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έχει τρεις θητείες. Στην διοίκηση του Σωτήρη Αλημίση που εξελέγη το 1997, στη διοίκηση Γκιρτζίκη από το 2014 και στη διοίκηση Γραμμένου από το 2017.

*Ως σύμβουλος της ΕΠΟ έχει περάσει από διάφορα πόστα, όπως την τεχνική επιτροπή (υπεύθυνος Εθνικών ομάδων), πρόεδρος της Δ’ Εθνικής και σήμερα είναι πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων (Κύπελλο Ελλάδος κλπ).

*Έχει παίξει ποδόσφαιρο στις ομάδες του νησιού του (Α.Σ. Μυτιλήνης, Απόλλων Μυτιλήνης και Αιολικός) φτάνοντας να αγωνιστεί ως τη Β’ Εθνική.

*Έχει διατελέσει και προπονητής, αλλά και πρόεδρος σε σωματεία της Λέσβου.

*Έχει θητεύσει επίσης διοικητής του Νοσοκομείου της Μυτιλήνης ενώ πέρα από κομματικό στέλεχος της Ν.Δ. έχει ασχοληθεί και με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως Αντινομάρχης για μια 8ετία.

Ο Σταύρος Ψαρόπουλος  αναμένεται να τύχει της στήριξης της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού και της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ενώσεων.