Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Ο Στράτος Καραχάλιας “εκτέλεσε” την Πανελευσινιακή (φώτο)

Με φάουλ του Καραχάλια 1-0 η Λαμπερή

Published

on

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και ο Στράτος Καραχάλιας της Λαμπερής πήρε το αίμα του πίσω από τον προπονητή της Πανελευσινιακής Ένωσης, Μιχάλη Κατσάφαρο, που τον εκδίωξε πρόπερσι από την ομάδα του Ηρακλή Ελευσίνας.

Με ένα αριστουργηματικό σε εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή του Καραχάλια η Λαμπερή «εκτέλεσε» την μέχρι τον αγώνα πρωτοπόρο Πανελευσινιακή και την «γκρέμισε» από την κορυφή, αν η Νέα Πέραμος δεν χάσει στην Αργώ Μεγάρων.

Το χρυσό γκολ του Καραχάλια σημειώθηκε στο 19΄και από το σημείο αυτό και μετά, ο προπονητής της Λαμπερής, Βαγγέλης Νικολάου , γύρισε το σύστημα της ομάδας σε διπλή ζώνη και κράτησε το αποτέλεσμα.

Καλή  η διαιτητής Κασκαντίρη.

ΛΑΜΠΕΡΗ (Νικολάου): Χριστοφής, Νικολάου, Τσιρίκης, Οικονόμου, Φαρμάκης, Αλεξούδης, Γεωργίου, Χριστοφίδης, Μαμάκος (78′ Τζιμούρτος), Κοντός (60′ Λαδάς), Καραχάλιας (46′ Βασιλείου).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΗ (Κατσάφαρος): Βυθούλκας, Αξιώτης (63′ Οικονομόπουλος), Τσιτλακίδης (85′ Μένης), Βάσης, Ιατρού, Γκίνης, Παντελίδης, Μιχαήλος, Χατζίου, Κόρμαλης, Βλαχόπουλος (53′ Τιπτιρής).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply