Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ο Τάκης Τριανταφύλλου νέος προπονητής της Κηπούπολης

Published

on

Ο Τάκης Τριανταφύλλου είναι ο νέος προπονητής της Κηπούπολης, όπως έγινε γνωστό.

Ο έμπειρος και ιδιαίτερα καταρτισμένος τεχνικός συναντήθηκε με την διοίκηση της ομάδας, οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και θα πορευτούν μαζί τη νέα περίοδο.

Ο Τάκης Τριανταφύλλου παρέδωσε στη διοίκηση τις προτάσεις του για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας, με την έναρξη της προετοιμασίας να ορίζεται πιθανότατα για 8 Αυγούστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου…

ΤΟ Δ. Σ ΤΗΣ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗΣ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΆΡΙΣΤΗ ΘΈΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΏΣΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ ΤΆΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕΖΌΝ. ΠΙΣΤΕΎΟΥΜΕ ΌΤΙ ΚΆΝΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΉ ΚΑΙ ΑΠΌ ΆΠΟΨΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΌ ΕΡΓΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΌ ΘΈΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΥΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ ΘΈΣΕΙ ΣΑΝ ΟΜΆΔΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΎΟΥΜΕ ΌΤΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ. ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΆΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΌΜΑΣΤΕ ΌΤΙ ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΔΊΠΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΈΡΓΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΠΑΡΑΜΙΚΡΉ ΠΑΡΈΜΒΑΣΗ. ΚΑΛΉ ΣΕΖΌΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΚΗΠΟΥΠΟΛΑΡΑΣ ΜΑΣ!!!

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα μας και ας δούμε τι μας είπε…

<< Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αναλάβω μια ιστορική ομάδα η οποία ιδρύθηκε από το 1961, τον Α.Ο ΚΗΠΟΎΠΟΛΗΣ με μεγάλο φίλαθλο κόσμο που διψά για να δει την ομάδα να παίρνει διακρίσεις.Στην παρούσα φάση ζούμε τον υποβιβασμό στην Β κατηγορία και καλούμαστε σε σύντομο χρονικό διάστημα εγώ και το νέο Δ.Σ με πρόεδρο τον εξαιρετικό Παύλο Μακρή να δώσουμε την κατάλληλη ώθηση ώστε να επανέλθει η ομάδα στην Α κατηγορία. Απο την πρώτη στιγμή έχουμε πέσει στην δουλειά για να μπορέσουμε με κάποιες διορθώσεις να μπούμε δυνατά στον στόχο μας. Υπάρχει η εμπειρία η τεχνογνωσία ώστε να πετύχουμε. Απο την πλευρά μου θέλω να υποσχεθώ σ αυτό τον υπέροχο κόσμο ότι θα εργαστώ πολύ σκληρά για το καλύτερο της ομάδας. >>