Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ο Τάσος Ψύλλιας νέος τεχνικός στον Αστέρα Εξαρχείων

Published

on

Και ξάφνου εκεί που πάλευε μαζί με τους συμπαίκτες για τη νίκη της ομάδος μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήρθε η ώρα που αυτό θα το κάνει και από τον πάγκο, για τους ήδη γνωστούς λόγους.

Ο Τάσος Ψύλλιας είναι ο διάδοχος του Στέλιου Λυμπερόπουλου, στον πάγκο του Αστέρα για πολλούς λόγους, τον εξής… «έναν». Διότι είναι γνήσιος Αστέρας και κυρίως υπηρετεί τα ιδανικά του που είναι Ελευθερία, Αυτοοργάνωση, Αλληλεγγύη !

Αυτό είναι και το παντοτινό πλάνο του συλλόγου, που δημιουργήθηκε για να είναι ιδιαίτερος, να αποτελείται από ιδιαίτερους και να κάνουν κουμάντο ΜΟΝΟΝ οι ιδιαίτεροι.

Ο νέος προπονητής, σήμερα ανοίγει για πρώτη φορά την καρδιά του και μας μεταφέρει αυτό που είναι, αισθάνεται και θέλει για την ομαδάρα του τον Αστέρα Εξαρχείων.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Ξεκινώντας, σε προσωπικό επίπεδο ακόμη μια σεζόν με βρίσκει με τα μαύρα της αγαπημένης μου ομάδας, αυτή την φορά όμως στο πόστο του προπονητή. Δεν αγχώνομαι βέβαια, το αντίθετο είμαι ενθουσιασμένος, διότι ανέκαθεν ήμουν “σφουγγάρι” στα αποδυτήρια και μάζευα γνώσεις από τους εκάστοτε προπονητές μου ενώ έχω δίπλα μου έναν εξαιρετικό προπονητή τον κ. Ρίζο, ένα εξαιρετικό ρόστερ (και αγωνιστικά και σε θέμα χαρακτήρα) το οποίο και εμπιστεύομαι τυφλά, καθώς και τους έμπειρους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω από την ομάδα, όπως τον κ. Ευγένιο Χριστοδούλου και φυσικά τους οπαδούς μας.

Παράλληλα θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω τον προπονητή και θείο μου Θανάση Ψύλλια καθώς μου έδωσε την ώθηση και την επιθυμία για την προπονητική. Όσον αφορά τον Αστέρα, βασικό μας στόχος είναι να δημιουργήσουμε ένα σύνολο το οποίο θα τιμά την “αστεράτη” φανέλα, θα ευχαριστεί τους οπαδούς και ο κάθε παίχτης θα αγωνίζεται για τον συμπαίκτη του.
Στο τακτικό κομμάτι, μια διαφορά σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια είναι ότι θα επιδιώξουμε να παίξουμε δημιουργικό και κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Παράλληλα οι παλιοί της ομάδας έχουμε την υποχρέωση, να μεταδώσουμε στους νέους παίχτες τις αξίες και τα ιδανικά τα οποία διέπουν τον Αστέρα. Ελευθερία, Αυτοοργάνωση, Αλλη- λεγγύη Εύχομαι καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες, με υγεία και ωραίες αγωνιστικές κόντρες! Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ζεί, αρκεί να το βοηθήσουμε όλοι μας!»

Αθλητικό ΠνεύμαΓιάννης Τεριλίδης